Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DSağol mervişim teşekkürlerGözün aydın hadi ablaa![]()
Tünaydınlar yasocumTünaydınlar ahali![]()
Çok iyi sevindim toparlanmış en azından paşamBugün daha iyi canım kahvaltısını yaptı.1-2 güne tamamen iyileşir inşaallah![]()
![]()
Aynen nevoş şu 1 aydır böyle oldum daraldım evin içinde artık.Hepinize çok iyi gelecek
Benim abimde 1 yıldan fazla oldu gelmedi.
Annem aşı oldu,kendisi sağlık çalışanı zaten 2. dozu oldu.Etkisini gösterdikten sonra gelecek inşaallah:)
Dikkat et filizkom kendineIyi canim elimin sana selami var![]()
Yasican kv mi bakiyon orayı kaçırdım ben
Canım nasılsınNevoşum![]()
Sağol canım çok şükür
Ben okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyoDikkat et filizkom kendine![]()
Fülüzüm elin nasıl olduIyi canim elimin sana selami var![]()
Yok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştımYasican kv mi bakiyon orayı kaçırdım ben![]()
Sağol ablacım çabuk toparladı.Dün bütün gün bitki çayı yaptım içirdim:)DSağol mervişim teşekkürler![]()
Tünaydınlar yasocum
Çok iyi sevindim toparlanmış en azından paşam
Aynen nevoş şu 1 aydır böyle oldum daraldım evin içinde artık.
Herkeste durum aynı aslında,abinde kısmet olursa gelir inşallah .
Çok sevindim aşı işide bitmiş sonunda,bizim validede cuma günü olacak 2.aşısını.
Iyi abla şükürFülüzüm elin nasıl oldu
Bende öyleyim ondan kendimi çok yaralarım:)Ben okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo![]()
Hayır sanki iş kaccak birak yavaş yavaş yap olmaz hemen olsun bitsin istiyoruz ondan oluyo zatenBende öyleyim ondan kendimi çok yaralarım:)
Aynı benBen okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo![]()
Burdada aynı ben gibisin sendeYok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştım![]()
Bitki çaylarının faydası oluyor.Sağol ablacım çabuk toparladı.Dün bütün gün bitki çayı yaptım içirdim:)
iyi maşaallah ablacım olsun sizde rahatlayın.Benim kvde 2.yi pazartesi olacak:)
Pansuman varmı bugün.Iyi abla şükür![]()
Bugunde yaptircam abla bitcek artik yapismis bayaAynı ben
Burdada aynı ben gibisin sende
Bitki çaylarının faydası oluyor.
Cuma günü olsun bakalım buda bitecek artık.
K.validenede geçmişler olsun:))
Pansuman varmı bugün.
Nalet kara sinekler doluyor direkt içeri bebiş. Sabah açtım, içeri girdi bi tane Daha o saniye. Camda yapışık bekliyormuş şerefsiz. bağrış çığrış öldürdümAc kapilari hava girsin ıceriye![]()
Ay abla şaşırdım artık İnan kiSwenin çok dikkat etmen lazım kuzum,evde sakın yün halı filan kullanma oda çok tetiklşiyor astımı.