Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DSağol mervişim teşekkürlerGözün aydın hadi ablaa
Tünaydınlar yasocumTünaydınlar ahali
Çok iyi sevindim toparlanmış en azından paşamBugün daha iyi canım kahvaltısını yaptı.1-2 güne tamamen iyileşir inşaallah
Aynen nevoş şu 1 aydır böyle oldum daraldım evin içinde artık.Hepinize çok iyi gelecek
Benim abimde 1 yıldan fazla oldu gelmedi.
Annem aşı oldu,kendisi sağlık çalışanı zaten 2. dozu oldu.Etkisini gösterdikten sonra gelecek inşaallah:)
A.sIyi canim elimin sana selami var
Dikkat et filizkom kendineIyi canim elimin sana selami var
Yasican kv mi bakiyon orayı kaçırdım ben
Canım nasılsınNevoşum
Sağol canım çok şükürNevreste oglun iyi olmus sevindim
Ben okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyoDikkat et filizkom kendine
Fülüzüm elin nasıl olduIyi canim elimin sana selami var
Yok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştımYasican kv mi bakiyon orayı kaçırdım ben
Sağol ablacım çabuk toparladı.Dün bütün gün bitki çayı yaptım içirdim:)DSağol mervişim teşekkürler
Tünaydınlar yasocum
Çok iyi sevindim toparlanmış en azından paşam
Aynen nevoş şu 1 aydır böyle oldum daraldım evin içinde artık.
Herkeste durum aynı aslında,abinde kısmet olursa gelir inşallah .
Çok sevindim aşı işide bitmiş sonunda,bizim validede cuma günü olacak 2.aşısını.
Iyi abla şükürFülüzüm elin nasıl oldu
Bende öyleyim ondan kendimi çok yaralarım:)Ben okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo
Hayır sanki iş kaccak birak yavaş yavaş yap olmaz hemen olsun bitsin istiyoruz ondan oluyo zatenBende öyleyim ondan kendimi çok yaralarım:)
Aynı benBen okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo
Burdada aynı ben gibisin sendeYok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştım
Bitki çaylarının faydası oluyor.Sağol ablacım çabuk toparladı.Dün bütün gün bitki çayı yaptım içirdim:)
iyi maşaallah ablacım olsun sizde rahatlayın.Benim kvde 2.yi pazartesi olacak:)
Pansuman varmı bugün.Iyi abla şükür
Bugunde yaptircam abla bitcek artik yapismis bayaAynı ben
Burdada aynı ben gibisin sende
Bitki çaylarının faydası oluyor.
Cuma günü olsun bakalım buda bitecek artık.
K.validenede geçmişler olsun:))
Pansuman varmı bugün.
Nalet kara sinekler doluyor direkt içeri bebiş. Sabah açtım, içeri girdi bi tane Daha o saniye. Camda yapışık bekliyormuş şerefsiz. bağrış çığrış öldürdümAc kapilari hava girsin ıceriye
Ay abla şaşırdım artık İnan kiSwenin çok dikkat etmen lazım kuzum,evde sakın yün halı filan kullanma oda çok tetiklşiyor astımı.