- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
İddialı çok haberin olsunAma sende iddialısınKorktuk valla ben cano yok diye rahattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İddialı çok haberin olsunAma sende iddialısınKorktuk valla ben cano yok diye rahattım
Ay harbi günaydınRüya mı bu biri beni cimdikledsin
Hayırlısı canım nasip ne zamansa o zamanKk kıymetini bilmiyor da ondan
Ben yürüyüşe çıkıyorum.Ben artık güneşin alnına oturuyorum orgumu alıp hiç sevmem aslında güneşi sıcağı ama vücuda lazımmış
Pandemi döneminde çok kapalı kaldikya balkonda kaçırmayın güneşi sizde
Hee bunu biliyon, ben ana sayfada paylaştı sandım bu hikaye
Ben o sunumlarına kaç kere kazanmışsındır diye düşündüm bence çok iyi sunumlarınFazla büyütüyorsunuz beni. İddalı olsam şimdiye kaç madalyam olurdu
UyandimKanka iyi uykular sana ya
Aynen kk kimsenin kıymetini bilmiyorKk kıymetini bilmiyor da ondan
Pufff yağdır mevlam blue ya doğru yağdır karı görsün kaysınÖzellikle elimden gelse sana doğru uflerdim amma işte
Oda iyi ya ne olsunBenim sunumuda hikayede paylaşmış.Çok memnun oldumHee bunu biliyon, ben ana sayfada paylaştı sandım bu hikaye
Emin misinAynen kk kimsenin kıymetini bilmiyor
O daha güzelmiş misBen yürüyüşe çıkıyorum.
Periiss beni heyecanlandiriyonuzAy harbi günaydın
Zamanla oldu yeni yeni diyebilirm. Geçen sene böyle sunumum yoktu meselaBen o sunumlarına kaç kere kazanmışsındır diye düşündüm bence çok iyi sunumların
Bu ay bile daha çok geliştiZamanla oldu yeni yeni diyebilirm. Geçen sene böyle sunumum yoktu mesela
Buldum da bunuyorum bendeOda iyi ya ne olsunBenim sunumuda hikayede paylaşmış.Çok memnun oldum
Gerçekten öyle. Ne kadar sık katılırsak o kadar iyi oluyorBu ay bile daha çok gelişti
Aynen sadece 7 sunum paylaşıldıBuldum da bunuyorum bende
Yok yok biliyormuşEmin misin
Keşke hepimiz bunu anlasakGerçekten öyle. Ne kadar sık katılırsak o kadar iyi oluyor