- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
İnşallah canommm benimmHayırlısı canım nasip ne zamansa o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canommm benimmHayırlısı canım nasip ne zamansa o zaman
Düşeyim kına yakkkPufff yağdır mevlam blue ya doğru yağdır karı görsün kaysın
6 ve 17nin oyları görünce ben şok, bi de benim oylar aha dedim tmm bu sayfa kapandı aklımın ucuna gelmedi sizin olacaginiz, niye düşünmedim bilmiyorum sinirden herhaldeHiç düşünmedin mi ilkler fasulyedir belki
Beni nasıl tanımazsın6 ve 17nin oyları görünce ben şok, bi de benim oylar aha dedim tmm bu sayfa kapandı aklımın ucuna gelmedi sizin olacaginiz, niye düşünmedim bilmiyorum sinirden herhalde
Sende konusuyon ağzına furacam bitaneAynen kk kimsenin kıymetini bilmiyor
Hani şarkı var ya onu cigirdim ben düs istemem aşk olsunDüşeyim kına yakkk
120 oy almışSende konusuyon ağzına furacam bitane
Heyecanlan az ne bu böyle biz burda senin yerine heyecan yasiyoz senin dünyadan haberin yokPeriiss beni heyecanlandiriyonuz
Pardon yanlışlık olduSende konusuyon ağzına furacam bitane
Hep ben zaten hep benBen kalpli tabakları görünce onu Blue_Peri sandım birde arkada kalpli araba var ya şimdi farkettim h. M yazıyordu o nün devaminda daha önce görmüştüm ama yeni çaktım davayı
Nevoş kızının org çaldığını bilmiyordum kiBeni nasıl tanımazsın
Atın bunu burdan çok rica ediciiim abla120 oy almış
1 yıl piyano kursuna gittiler canım hatta konserleri olduNevoş kızının org çaldığını bilmiyordum ki
Oda artık tehlikeliAtın bunu burdan çok rica ediciiim abla
Ben dizimi izliyordum o da kaldiHeyecanlan az ne bu böyle biz burda senin yerine heyecan yasiyoz senin dünyadan haberin yok
Bunasil şarkı gi allasen bulda at banaHani şarkı var ya onu cigirdim ben düs istemem aşk olsun
Karı gördüm kaydım kaymaz olaydım sana bir söz vermiştim lo o sözden caydim
Waaooww muhteşem, siz ailece süpersiniz yaa1 yıl piyano kursuna gittiler canım hatta konserleri oldu
Sağol canımWaaooww muhteşem, siz ailece süpersiniz yaa
ufkun açılsın dinleBunasil şarkı gi allasen bulda at bana