- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Heh işte banada fikirleri ucundan accik çıtlatsan var ya duacin olurum bende kurabiş yapcamŞimdi kendi kendime fikir geliştiyorum. Bazı çalışmalarım var kurabiye de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh işte banada fikirleri ucundan accik çıtlatsan var ya duacin olurum bende kurabiş yapcamŞimdi kendi kendime fikir geliştiyorum. Bazı çalışmalarım var kurabiye de
Buraya yağmaz inşaallahBuraya kar atistiriyor abla
Heh işte banada fikirleri ucundan accik çıtlatsan var ya duacin olurum bende kurabiş yapcam
Üç hafta hiç eğlenmedimHızlı çalışma maratonu oldu. Bana iyi geldi hemde çok eğlendim
Ondesin amaKazanmadım ki
Madalyam yok.
Hadi ya ben kazanmıştır diyodum eyvahh yandık o zaman bizi ezersin sen şimdi fikirlerinleDeğil hiç kazanmadı
Pınar sunumunu bile yayınladıÜç hafta hiç eğlenmedim
Lütfen o soğuk hava dalgasını uflemeyin bize doğru biz egedeyiz cemreler düştü diye seviniyoruzBuraya kar atistiriyor abla
Aynen korkun ondanHadi ya ben kazanmıştır diyodum eyvahh yandık o zaman bizi ezersin sen şimdi fikirlerinle
Rüya mı bu biri beni cimdikledsinOndesin ama
Ne zamanPınar sunumunu bile yayınladı
Fazla büyütüyorsunuz beni. İddalı olsam şimdiye kaç madalyam olurduHadi ya ben kazanmıştır diyodum eyvahh yandık o zaman bizi ezersin sen şimdi fikirlerinle
Özellikle elimden gelse sana doğru uflerdim amma işteLütfen o soğuk hava dalgasını uflemeyin bize doğru biz egedeyiz cemreler düştü diye seviniyoruz
Korktuk valla ben cano yok diye rahattımAynen korkun ondan
Kanka iyi uykular sana yaNe zaman
Kk kıymetini bilmiyor da ondanFazla büyütüyorsunuz beni. İddalı olsam şimdiye kaç madalyam olurdu
Ben artık güneşin alnına oturuyorum orgumu alıp hiç sevmem aslında güneşi sıcağı ama vücuda lazımmışAynen canım evde duramıyoruz