Baya gelişmiş o zaman darısı başımızaZamanla oldu yeni yeni diyebilirm. Geçen sene böyle sunumum yoktu mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya gelişmiş o zaman darısı başımızaZamanla oldu yeni yeni diyebilirm. Geçen sene böyle sunumum yoktu mesela
Hiç böyle düşünmemiştimAynen sadece 7 sunum paylaşıldı
Son 29 dkHiç böyle düşünmemiştim
Evet kanka
Yaa niye erkenden söylediniz bana gecmiyo şimdiSon 29 dk
Hm hanginde kazandı
Dur biraz daha sevineyim yaa kazandım hayret bi şey
Biz kaç gündür heyecan yapıyoruz birazda sen yapYaa niye erkenden söylediniz bana gecmiyo şimdi
BundaHm hanginde kazandı
Ben ne güzel, tribimi attim, sayfayı kapattım, kurabiyeye geçtim bi daha hiç bakmadımBiz kaç gündür heyecan yapıyoruz birazda sen yap
Ben her dk girip oylara bakmaktan helak oldum kaç gündür hanımefendinin umru değilBiz kaç gündür heyecan yapıyoruz birazda sen yap
Sanki haberim varBen her dk girip oylara bakmaktan helak oldum kaç gündür hanımefendinin umru değil
Ben kalpli tabakları görünce onu Blue_Peri sandım birde arkada kalpli araba var ya şimdi farkettim h. M yazıyordu o nün devaminda daha önce görmüştüm ama yeni çaktım davayı
SankiiiSanki haberim var
Hiç düşünmedin mi ilkler fasulyedir belkiBen ne güzel, tribimi attim, sayfayı kapattım, kurabiyeye geçtim bi daha hiç bakmadım