- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Çiçekli çayırlar olsa keşke. Ne çekimler olurduBahar geldi neler neler yapardık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiçekli çayırlar olsa keşke. Ne çekimler olurduBahar geldi neler neler yapardık
Fikrine sağlık canoomm
Senden de kankaCanımsın yaa , yüreğinden öperim allah razı olsun ❤
Biz muhteşem kadınlarızBiz muhteşemiz
Buralar yeşermeye başladıKayısılar 2 haftaya çiçek açarÇiçekli çayırlar olsa keşke. Ne çekimler olurdu
Şimdi kendi kendime fikir geliştiyorum. Bazı çalışmalarım var kurabiye deFikrine sağlık canoomm
Son dakikalarASSOSyal kuzu şuan kazandinmi doğrumu goruyorum
Durum değişmezse kazandıASSOSyal kuzu şuan kazandinmi doğrumu goruyorum
Bu pınar iyi olduUfkumuz açıldıŞimdi kendi kendime fikir geliştiyorum. Bazı çalışmalarım var kurabiye de
Son cemre düşüyor bir kaç güne. Yaz gelirken insanın içi kıpır kıpır oluyorBuralar yeşermeye başladıKayısılar 2 haftaya çiçek açar
Bana bunu sen aşiliyorsun nevoşum hepimiz harikayız ❤Biz muhteşem kadınlarız
Hızlı çalışma maratonu oldu. Bana iyi geldi hemde çok eğlendimBu pınar iyi olduUfkumuz açıldı
Sen madalyalı değil misin katılıyon mu kurabiyeyeŞimdi kendi kendime fikir geliştiyorum. Bazı çalışmalarım var kurabiye de
Aynen canım evde duramıyoruzSon cemre düşüyor bir kaç güne. Yaz gelirken insanın içi kıpır kıpır oluyor
Kazanmadım kiASSOSyal kuzu şuan kazandinmi doğrumu goruyorum
Bende çok eğlendimHızlı çalışma maratonu oldu. Bana iyi geldi hemde çok eğlendim
Madalyam yok.Sen madalyalı değil misin katılıyon mu kurabiyeye
Değil hiç kazanmadıSen madalyalı değil misin katılıyon mu kurabiyeye
Buraya kar atistiriyor ablaBuralar yeşermeye başladıKayısılar 2 haftaya çiçek açar