- 28 Haziran 2011
- 59.281
- 149.566
Olmadı soğuk su içeriz kankirellaŞu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldı her an 3. olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı soğuk su içeriz kankirellaŞu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldı her an 3. olabilirsin
Beynim döndüBizim 1 gün öğlene kadar,2 gün 2 şer saat
Onda fikir çokAma bak bizim fikirde tuttu3.kesin olur musun bilmemAma 100 e yakın oy aldın.Çok uğraştınC A N O fikirlerini banada mi verse acaba
Hayırlısı artıkBeynim döndü
Dün gece 11 de haber verdiler yarın okula gelinecek diye 3. Sınıf pazartesi salı yüz yüze Çarşamba cart curt dersler(bedenuzik resim) online
6. Sınıf pazartesi salı öğleden sonra 3 de baslyor 8 e kadar online ders
Çarşamba gunu 6 ders online
Perşembe cuma öğleye kadar yüzyüze
Öğleden sonra online
Seninle beyazlarımı paylaşırım kankaa seni bırakmamOlmadı soğuk su içeriz kankirella
Benim aklıma nota şeklinde ekmek dilimleri geldi. Ketcapdan beyaz tabağa çizgiler. Üzerine de nota dilimli ekmekler.Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktıPiyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyimKızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dedilerDedim hayır ne olursa
Nevoş bu oylari ben yalnız almadim ki ,seninde emeğin çok hakkını asla ödeyemem senin ❤tekrar hakkını helal et ,az ugrasmadinOnda fikir çokAma bak bizim fikirde tuttu3.kesin olur musun bilmemAma 100 e yakın oy aldın.Çok uğraştın
Kafa mı dayanır sonra diyorlar ki stres olmayacaksın kafana takma gelcde takmaHayırlısı artık
OlurC A N O fikirlerini banada mi verse acaba
Canımsın yaa , yüreğinden öperim allah razı olsun ❤Seninle beyazlarımı paylaşırım kankaa seni bırakmam
İşte bir fikir diğerini getiriyorKeşke devamı olsaydıFikrimiz içimizde kaldıBenim aklıma nota şeklinde ekmek dilimleri geldi. Ketcapdan beyaz tabağa çizgiler. Üzerine de nota dilimli ekmekler.
Senin fikrin daha güzel oldu ama. Hiç aklıma piyano gelmedi
Deli fikirlerini bekliyorum canom beni birakma artık piliss❤
Hayır sen kendine güvendin ve yaptınSen muhteşemsinNevoş bu oylari ben yalnız almadim ki ,seninde emeğin çok hakkını asla ödeyemem senin ❤tekrar hakkını helal et ,az ugrasmadin
Aynen yaaİşte bir fikir diğerini getiriyorKeşke devamı olsaydıFikrimiz içimizde kaldı
Böyle zaten kafa yokKafa mı dayanır sonra diyorlar ki stres olmayacaksın kafana takma gelcde takma
Bahar geldi neler neler yapardıkAynen yaa
Pınar da bitti
Geçmiş olsun abla inşallah iyi olur biran onceEki Görüntüle 2793953
İnan bunlat yarısı bile değil hepsini aynı anda veriyorlar
Deli fikirlerini bekliyorum canom beni birakma artık piliss❤
Biz muhteşemizHayır sen kendine güvendin ve yaptınSen muhteşemsin