- 28 Haziran 2011
- 59.283
- 149.570
Nevoş o sunum ne yaaa ,acayip güzel nasıl yaptin onu çok merak etmiştim şahaneSürpriz olsun istedim.Ama dediyy, alsem ve beni tanıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş o sunum ne yaaa ,acayip güzel nasıl yaptin onu çok merak etmiştim şahaneSürpriz olsun istedim.Ama dediyy, alsem ve beni tanıdı
Teşekkür ederizKazanan arkadaşları tebrik ederim ellerine emeklerine saglik
Teşekkür ederim canımHarikasın fikirler muhteşem
Ben şaşırmadım
Şaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmakSağol canım yaYa sen biliyorsun bir anda ne varsa yaptımÇok şaşkınım
Kim demiş kıskanıyorum diye ... Sen normal degilsim ki yediigni içtiğini inkar ediyor vucudun ya benim ki öyle miAlmiyom valla bir gram bile
Valla beni encok Tenceresiz kaldim anne kıskanıyor şimdi hakkını alamaz kimse nerde oyaaa özledim galiba
Sunuma göre değişiyorBende geçen hafta 54 oy aldım
Sen almıcan da ben mi alcam abla seninki daha iyi tabikiBildirim tekrar gidince oylar arttıBen bile çok oy aldım ya
İyi açıldı kanka çekişme bitmiyor amaPır açılmış
Rica ederim canım tebrik ederimTeşekkür ederim canım
Seninde desteğinle
Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktıPiyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyimKızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dedilerDedim hayır ne olursaŞaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmak
Hayırlısı olsun yapacak bişey yokİyi açıldı kanka çekişme bitmiyor ama
Bizim 1 gün öğlene kadar,2 gün 2 şer saatKeşke uzaktan uzaktan devam etseydik eğitime gündüz okul akşam online gitmediği gün öğleden sonra online hiç yakıştıramadım #velilerneyapsin
#buvelilernezamandinlenecek
Gizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin yaRica ederim canım tebrik ederim
Sağol canımRica ederim canım tebrik ederim
C A N O fikirlerini banada mi verse acabaCantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktıPiyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyimKızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dedilerDedim hayır ne olursa
Şu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldı her an 3. olabilirsinHayırlısı olsun yapacak bişey yok
Ben değilim aslında dış çekimde yapmıştım. VazgeçtimGizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin ya