- 28 Haziran 2011
- 62.276
- 156.138
- 898
Nevoş o sunum ne yaaa ,acayip güzel nasıl yaptin onuSürpriz olsun istedim.Ama dediyy, alsem ve beni tanıdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş o sunum ne yaaa ,acayip güzel nasıl yaptin onuSürpriz olsun istedim.Ama dediyy, alsem ve beni tanıdı![]()
Teşekkür ederizKazanan arkadaşları tebrik ederim ellerine emeklerine saglik![]()
Teşekkür ederim canımHarikasınfikirler muhteşem
Ben şaşırmadım![]()
![]()
Şaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmakSağol canım yaYa sen biliyorsun bir anda ne varsa yaptım
Çok şaşkınım
![]()
Kim demiş kıskanıyorum diye ... Sen normal degilsim ki yediigni içtiğini inkar ediyor vucudun ya benim ki öyle miAlmiyom valla bir gram bile
Valla beni encokMinik Duduklu Tencere kıskanıyor şimdi hakkını alamaz kimse
nerde oyaaa özledim galiba
![]()
Sunuma göre değişiyorBende geçen hafta 54 oy aldım![]()
Sen almıcan da ben mi alcam ablaBildirim tekrar gidince oylar arttıBen bile çok oy aldım ya
![]()
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Seninde desteğinle![]()
Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediŞaşkın mi kimin aklına gelir piyano yapmak![]()
Hayırlısı olsun yapacak bişey yokİyi açıldı kankaçekişme bitmiyor ama
![]()
Bizim 1 gün öğlene kadar,2 gün 2 şer saatKeşke uzaktan uzaktan devam etseydik eğitime gündüz okul akşam online gitmediği gün öğleden sonra online hiç yakıştıramadım#velilerneyapsin
#buvelilernezamandinlenecek
Gizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin yaRica ederim canımtebrik ederim
![]()
Sağol canımRica ederim canımtebrik ederim
![]()
Cantanem'e fikrimi söyledim.Oda nota şeklinde yap dediBende şimşek çaktı
Piyano deneyeyim dedim.Evde ekmek bile yoktu.Malum diyetteyim
Kızlar anne deneme yapıyorsun değil mi dediler
Dedim hayır ne olursa
![]()
Şu an 2 oy öndesin kanka ve 50 dk kaldıHayırlısı olsun yapacak bişey yok![]()
Ben değilim aslında dış çekimde yapmıştım. VazgeçtimGizemi sen sandim cano öyle çekimlerinsek sen yapardin ya![]()