- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Aman bebeğim, sen Türkiye’de uyanTelefonumun alarmına göre de 1 saat oldu ama kafamın içi muhtemelen şu an new York saatinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman bebeğim, sen Türkiye’de uyanTelefonumun alarmına göre de 1 saat oldu ama kafamın içi muhtemelen şu an new York saatinde
Oysa ben gece ondan geç yattımDaha ayılmamış ki, ne telefonu
Ruhu ölmüşOysa ben gece ondan geç yattım
Güya benden genç
Nevoş bekliyoruz. Kaçta açılacak konuTelefonu ne yaptın
Benim hala gençRuhu ölmüş
Kim olsa yıpranır bu süreçte,böyle yapmakla ellerine ne geçiyor acaba kendilerinimi tatmin ediyorlar baskı yaparak.Psikolojik olarak çok yıprandım bu süreçte hala da devam ediyor. Mesafeli olmaya çalışıyorum. Tayin içinde farklı şehire gitmek istiyoruz. Aynı şehir olmaz bu süreçten sonra
11 dedim canım önce olmazNevoş bekliyoruz. Kaçta açılacak konu
Eşim uyanmadan bu işi halletmem lazım
Yeni nesil çürük zati,bizlerden bile yaşlılar sjksjksjkOysa ben gece ondan geç yattım
Güya benden genç
Öyle ablacım. Eşime her telefonda laf sokuyorlar. Trip atıp laf sokmakla geçiyor ömürleri. Kendileri bilirKim olsa yıpranır bu süreçte,böyle yapmakla ellerine ne geçiyor acaba kendilerinimi tatmin ediyorlar baskı yaparak.
Yapacağınız en güzel şey başka şehirde olmak,ailecek daha huzurlu olursunuz.
Tamam canım11 dedim canım önce olmaz
Herkesin bir imtihani varmis canim Allah yardımcın olsunÖyle ablacım. Eşime her telefonda laf sokuyorlar. Trip atıp laf sokmakla geçiyor ömürleri. Kendileri bilir
Bana huzur lazım.
Amin canım benimHerkesin bir imtihani varmis canim Allah yardımcın olsun
Aynen ablamYeni nesil çürük zati,bizlerden bile yaşlılar sjksjksjk
Önemli olan eşinin senin yanında olması ve destek vermesi.Öyle ablacım. Eşime her telefonda laf sokuyorlar. Trip atıp laf sokmakla geçiyor ömürleri. Kendileri bilir
Bana huzur lazım.
Doğru yolu bulurlar inşaallah Biz biliyoruz hamile halinle hasta baktınÖyle ablacım. Eşime her telefonda laf sokuyorlar. Trip atıp laf sokmakla geçiyor ömürleri. Kendileri bilir
Bana huzur lazım.
Tabi tabi deseydin hangi derse girecen peki sjksjksjkAynen ablam
Kızla beraber yattık.O yeni uyandıSesim kötü derse sen girsene diyo
Eşim beni destekliyor sağolsun. Görüyor herşeyin farkında odaÖnemli olan eşinin senin yanında olması ve destek vermesi.
Karakterleri böyleymiş bunlarında.
Sen iyi olda yeterki
Aynen önemli olan eşinin destek olmasıÖnemli olan eşinin senin yanında olması ve destek vermesi.
Karakterleri böyleymiş bunlarında.
Sen iyi olda yeterki
İngilizceTabi tabi deseydin hangi derse girecen peki sjksjksjk