- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Bende çok iyiyizzzGünaydın
Çok iyiyiz, sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok iyiyizzzGünaydın
Çok iyiyiz, sen nasılsın
Oda çekmiş garibim bana çok sabırlısın diyorduAklıma yine Elçin geldi
Kayınvalidesi hapse düşmüştü ya, kaçakçılıktan
Hala aynı mantıktalar yani, pessBunun öncesinde 5 yıla yakın beraber de oturduk
Kayınpeder kansere yakalandı. Tedavisi bizde oldu. Ameliyat kemoterapi derken 7 ayda toparladı
O da bu kadar olacagını tahmin etmiyordu. Yaşayıp öğrendik
Yine en kötüsü biziz. Telefonda kayınpeder bana hakaret etti geçende. Ben aramıyor muşum. Aradım açmadılar meşgule bastılar. Daha ne yapabilirim ki.
Destek olduysa çok iyi,görüyoruz eşine destek olmayan adamlarıda.Giriyordu zaten. Telefonları açmayacaksın diyordu hatırladığım.
O ara ufacık yeğeni öldü eniştenin, ondan sonra kaynanalar geldi sanırım.
Bizim kızla çok uğraştılar
Kafa değişmezHala aynı mantıktalar yani, pess
Konu açmıştı o zaman bu konuda, bulamadım şimdiOda çekmiş garibim bana çok sabırlısın diyordu
İkinciye hamileydi. Doğmuştur belkiKonu açmıştı o zaman bu konuda, bulamadım şimdi
Günaydınlar habibimGööööönaydddddınnnnnn
3 ayı varİkinciye hamileydi. Doğmuştur belki
Az kalmış. Sağlıkla doğsun3 ayı var
İnşallahAz kalmış. Sağlıkla doğsun
Eşinin görevi nedeniyle ordasınız demi,peki dönünce ne olacak aynı şehirdemi olacaksınız yine.Bunun öncesinde 5 yıla yakın beraber de oturduk
Kayınpeder kansere yakalandı. Tedavisi bizde oldu. Ameliyat kemoterapi derken 7 ayda toparladı
O da bu kadar olacagını tahmin etmiyordu. Yaşayıp öğrendik
Yine en kötüsü biziz. Telefonda kayınpeder bana hakaret etti geçende. Ben aramıyor muşum. Aradım açmadılar meşgule bastılar. Daha ne yapabilirim ki.
Burda ayalı 3 saat olduGün mü aydı? Kime göre, neye göre? Dünyanın çeşitli bölgelerinde daha aymadı
Ona saat farkı diyorlar bi keremGün mü aydı? Kime göre, neye göre? Dünyanın çeşitli bölgelerinde daha aymadı
Telefonu ne yaptınGün mü aydı? Kime göre, neye göre? Dünyanın çeşitli bölgelerinde daha aymadı
Daha ayılmamış ki, ne telefonuTelefonu ne yaptın
Telefonumun alarmına göre de 1 saat oldu ama kafamın içi muhtemelen şu an new York saatindeBurda ayalı 3 saat oldu
Akşam üstü 4’te çıkıcam. Muhtemelen 5 gibi vatan’a götürürümTelefonu ne yaptın
Psikolojik olarak çok yıprandım bu süreçte hala da devam ediyor. Mesafeli olmaya çalışıyorum. Tayin içinde farklı şehire gitmek istiyoruz. Aynı şehir olmaz bu süreçten sonraEşinin görevi nedeniyle ordasınız demi,peki dönünce ne olacak aynı şehirdemi olacaksınız yine.
Geçmiş olsunda kendi oldukları şehirde olmadımı imkanmı yoktu.
Birde hakaret var,mavişim valla iyi sabrediyorsun diyim.