- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Allah bilsin nevoş. Onlar bilmezDoğru yolu bulurlar inşaallah Biz biliyoruz hamile halinle hasta baktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bilsin nevoş. Onlar bilmezDoğru yolu bulurlar inşaallah Biz biliyoruz hamile halinle hasta baktın
İşte en güzeli verilecek cevaplarıda eşin verecek artık.Eşim beni destekliyor sağolsun. Görüyor herşeyin farkında oda
Allah yardımcın olsun canim aile ile imtihan olmak zor.Eşinin görevi nedeniyle ordasınız demi,peki dönünce ne olacak aynı şehirdemi olacaksınız yine.
Geçmiş olsunda kendi oldukları şehirde olmadımı imkanmı yoktu.
Birde hakaret var,mavişim valla iyi sabrediyorsun diyim.
Onlarda biliyor ama geç anlıyorlarAllah bilsin nevoş. Onlar bilmez
TamamAkşam üstü 4’te çıkıcam. Muhtemelen 5 gibi vatan’a götürürüm
Öyle yapıyor zaten. Yoksa kayınvalideler yine bendeydiİşte en güzeli verilecek cevaplarıda eşin verecek artık.
Eş faktörü önemlidir evlilikte.Aynen önemli olan eşinin destek olması
Vay iyi derslerİngilizce
Bilmezler zatenAllah bilsin nevoş. Onlar bilmez
Kendileri bilir. Ben kendimi hasta edemem sıkıntı danOnlarda biliyor ama geç anlıyorlar
Kadın kocasına bakmadı birde, yolladı oğluna keyfine baktıDoğru yolu bulurlar inşaallah Biz biliyoruz hamile halinle hasta baktın
Çok beklerlerÖyle yapıyor zaten. Yoksa kayınvalideler yine bendeydi
Dertleri kışın sizde kalalım, yazın gidelim. Beraber de yaşadık ya. Öyle devam etsin istiyorlar
Amin canım. SagolAllah yardımcın olsun canim aile ile imtihan olmak zor.
Günaydın
GünaydınlarAllah yardımcın olsun canim aile ile imtihan olmak zor.
Günaydın
Ne güzel hayatlar bunlar,gel ama az bişi kal gene dön evine yok illa çöreklenecekler.Öyle yapıyor zaten. Yoksa kayınvalideler yine bendeydi
Dertleri kışın sizde kalalım, yazın gidelim. Beraber de yaşadık ya. Öyle devam etsin istiyorlar
Hiç takma canımRabbim biliyorKendileri bilir. Ben kendimi hasta edemem sıkıntı dan
Allah ıslah etsinKadın kocasına bakmadı birde, yolladı oğluna keyfine baktı
Ben böyle vicdansızlığı hiç görmemiştim
Rahat edemiyorum ya. Bide yatak odasının kapısı az açık kalsın diyor. Neymiş çok sıcakmış bunalmayın diyor. Tövbe yarabbimÇok beklerler
Tavırlarının sebebi o düzenin bozulması sakın izin vermeÖyle yapıyor zaten. Yoksa kayınvalideler yine bendeydi
Nasıl ya kadın gelmedmi peki kocasıyla.Kadın kocasına bakmadı birde, yolladı oğluna keyfine baktı
Ben böyle vicdansızlığı hiç görmemiştim
Birde rüyasında kayınvalide ve görümceyi hapse düşmüş görüyorAllah ıslah etsin
Ne yapsın bıkmışBirde rüyasında kayınvalide ve görümceyi hapse düşmüş görüyor
Tabi o. Demişti bana kaynana ben oglum ve torunum olmadan yaşayamam diye bir otururken. Geçti o günlerTavırlarının sebebi o düzenin bozulması sakın izin verme