- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
İş üstündeyken açın, bu ne terbiyesizlik diye kaçsınRahat edemiyorum ya. Bide yatak odasının kapısı az açık kalsın diyor. Neymiş çok sıcakmış bunalmayın diyor. Tövbe yarabbim
Kaynanam diyor bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş üstündeyken açın, bu ne terbiyesizlik diye kaçsınRahat edemiyorum ya. Bide yatak odasının kapısı az açık kalsın diyor. Neymiş çok sıcakmış bunalmayın diyor. Tövbe yarabbim
Kaynanam diyor bunu
Uyandım aretimn, günaydınVe sen ,su an ne güzel uyuyorsundur aretim
Bal gibi yaşarsınTabi o. Demişti bana kaynana ben oglum ve torunum olmadan yaşayamam diye bir otururken. Geçti o günler
YokNasıl ya kadın gelmedmi peki kocasıyla.
Oğlunun üstünü bile örtmeye gelirİş üstündeyken açın, bu ne terbiyesizlik diye kaçsın
Geldi de oda bıkmış. Kayınpeder aşırı hal ve tavırları. 10 kişinin içinde kendini belli ederNasıl ya kadın gelmedmi peki kocasıyla.
GünaydınUyandım aretimn, günaydın
Geldi kız. Hastaneye gitmek istemiyor
Bal gibi yaşarsın
Gelin gelin, yorma oğlumu, sen üste çıkOğlunun üstünü bile örtmeye gelir
Günaydın aşkomGünaydın
Yanımızada beklerim gel deseydinRahat edemiyorum ya. Bide yatak odasının kapısı az açık kalsın diyor. Neymiş çok sıcakmış bunalmayın diyor. Tövbe yarabbim
Kaynanam diyor bunu
Kv dertleri aşko
Günaydın kukrişimUyandım aretimn, günaydın
NasılsınGünaydın aşkom
Bir kere pat diye girdi zatenİş üstündeyken açın, bu ne terbiyesizlik diye kaçsın
Orayı yanlış hatırlıyorum demekki, o kadar vukuatlı gelmişti ki banaGeldi kız. Hastaneye gitmek istemiyor
Ayyyy, Rabbim akıl sağlığı versinnBir kere pat diye girdi zaten
Amin canımAyyyy, Rabbim akıl sağlığı versinn
2 yıldır yaşıyorBal gibi yaşarsın