- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Hiç arayıp sormadılar hamile oldugumu ögrenince hayırlı olsun demedilerYahu ben hatırlıyorum o zamanları, tüpbebek için koşturduğunuzda bile rahat vermediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç arayıp sormadılar hamile oldugumu ögrenince hayırlı olsun demedilerYahu ben hatırlıyorum o zamanları, tüpbebek için koşturduğunuzda bile rahat vermediler
Ellerine ne geçiyor sanki.Gebe haliyle az çekmedi, üstüne daha lohusa iken hastaydı kayınpederi, geldiler canolara
O kadar kaldımılar yoksa kaç ay hemde.3 aylık hamileydim geldiler. 30 günlük oldu bebek gittiler.
Sonrada peşimizden hasta adamı gönderdiler dedi kaynanam
Öyle ablacımEllerine ne geçiyor sanki.
Her zaman şunu derim,bir erkek evlilik hayatında eş ve aile arasında ki dengeyi kurup terazi gibi olacak.
Önceliğin kendi eşi ve çocukları olduğunu bilecek,yoksa bu gemi yürümez.
Eniştelik durum yoktu hatırladığım, adam iyiydi yani. Ama huzur vermek istemeyince, her türlü yolu buluyorlar ablamEllerine ne geçiyor sanki.
Her zaman şunu derim,bir erkek evlilik hayatında eş ve aile arasında ki dengeyi kurup terazi gibi olacak.
Önceliğin kendi eşi ve çocukları olduğunu bilecek,yoksa bu gemi yürümez.
Kaldılar 7 ay.O kadar kaldımılar yoksa kaç ay hemde.
Bdv'de bu gibi durumlardw sorduğum tek şey,eş kişisi nerde.Hiç arayıp sormadılar hamile oldugumu ögrenince hayırlı olsun demediler
Siz burdanmi tanisiyosunuz ozamanlardan beriKabus gibiydi
Eşim iyi ya. Hiç karıştırmıyor artıkEniştelik durum yoktu hatırladığım, adam iyiydi yani. Ama huzur vermek istemeyince, her türlü yolu buluyorlar ablam
Kaldılar 7 ay.
Kaç kez kanamam oldu.
Evet canımSiz burdanmi tanisiyosunuz ozamanlardan beri
Evet canım, 3 seneden fazla olduSiz burdanmi tanisiyosunuz ozamanlardan beri
İşte bunu anladıkları zaman yaşam biraz daha kolaylaşır.Öyle ablacım
Ne kadar husurzukluk olursa olsun eşlerin devreye girmesi lazım.Eniştelik durum yoktu hatırladığım, adam iyiydi yani. Ama huzur vermek istemeyince, her türlü yolu buluyorlar ablam
Offf hemde 7 ay,niye o kadar uzun kaldılar ki.Kaldılar 7 ay.
Kaç kez kanamam oldu.
Eşin iyiyse sıkıntı yok ta,sanki biraz geç kalmış gibi bu durumlar için.Eşim iyi ya. Hiç karıştırmıyor artık
Giriyordu zaten. Telefonları açmayacaksın diyordu hatırladığım.İşte bunu anladıkları zaman yaşam biraz daha kolaylaşır.
Ne kadar husurzukluk olursa olsun eşlerin devreye girmesi lazım.
Offf hemde 7 ay,niye o kadar uzun kaldılar ki.
GünaydınGööööönaydddddınnnnnn
Çok iyiyiz, sen nasılsınnassığınnnızzzz
Bunun öncesinde 5 yıla yakın beraber de oturdukİşte bunu anladıkları zaman yaşam biraz daha kolaylaşır.
Ne kadar husurzukluk olursa olsun eşlerin devreye girmesi lazım.
Offf hemde 7 ay,niye o kadar uzun kaldılar ki.
O da bu kadar olacagını tahmin etmiyordu. Yaşayıp öğrendikEşin iyiyse sıkıntı yok ta,sanki biraz geç kalmış gibi bu durumlar için.
Yine en kötüsü biziz. Telefonda kayınpeder bana hakaret etti geçende. Ben aramıyor muşum. Aradım açmadılar meşgule bastılar. Daha ne yapabilirim ki.Giriyordu zaten. Telefonları açmayacaksın diyordu hatırladığım.
O ara ufacık yeğeni öldü eniştenin, ondan sonra kaynanalar geldi sanırım.
Bizim kızla çok uğraştılar