- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kendi buyutcekmisOna neymiş acaba
Beynini büyütsünKendi buyutcekmis
Zaten dedi bizde araba var soyle randevu al aldirmaya giderizKız bu yüzden insan arkadaşını ya da dostunu üzer mi
Niye danışmadın arkadaşına
Aldırsaydın hemen
Onamı kalmış bu kararı vermekYasim kacmis nasil yapmisim bunu rahat rahat geziyomusuk 2tane cocugum zaten varmis o buyutcekto sanki
Ben severim içmeyi.Yok ,kullanmıyorum:)
Aynen sanki o doğuracak.Ona neymiş acaba
Hepsine dil de çıkarBundan böyle gebe olan tüm arkadaşlarıma küseceğim
Evet, nasıl O’na danışmadan gebe kalırDoğru dedin,bizim kız hatalı burda
Evde kendisi alsaymis,masraf olmazdı hemZaten dedi bizde araba var soyle randevu al aldirmaya gideriz
Yok artıkZaten dedi bizde araba var soyle randevu al aldirmaya gideriz
Iste gercek arkadaş boyle olurEvet, nasıl O’na danışmadan gebe kalır
Nasıl O’ndan habersiz naletin koynuna girer
Ben ikna oldum ,hata Elif EyluldeEvet, nasıl O’na danışmadan gebe kalır
Suratına çakacaktın o anda şahsiyetsiz vatandaşaZaten dedi bizde araba var soyle randevu al aldirmaya gideriz
Evet kiz ciddiyimYok artık
Hep iyi ol inşallahGünaydınlar hocambende iyiyim sağol herşey yolunda haftaya kızımın yanına gideceğim biraz kalıp döneceğim.
Çok bunaldım bende banada değişiklik olacak.
Bende özledim hocam sağol
İnsan destek olur yaaEvet kiz ciddiyim
İnsan bir sorar demi naletle aganigi flan müsade varmı diyeEvet, nasıl O’na danışmadan gebe kalır
Abla zaten kestim herseyimi 2seneyi gecti beni gorunce kafasini ceviriyoSuratına çakacaktın o anda şahsiyetsiz vatandaşa
Sağol hocam,kızım 5 senelik evli bide bebes var torun görmeye gideceğim kısmetse.Hep iyi ol inşallahGüzel haberlerini alalım. Allah kavuştursun yavruna. Çok sevindim Hanimcim. Şimdiden yolun açık olsun. Evli miydi kızın...okuyor muydu?
Sende gavranını çevirAbla zaten kestim herseyimi 2seneyi gecti beni gorunce kafasini ceviriyo