Sabah okudum yine yeni bir konu.Profillerde bile boyle seyleri goruyorum sinir oluyorum hamilemiyim testime bakin yada cocuk bezi dogum gunu herneyse yani bunlarin bile paylasimi beni üzerken evladi olmayanlari nasil uzmez yada hamilesin bebegim şunu istedi karnimda bunedir yahu cidden sinir bozucu ki ozel hayatta bunuda yapanlar var
Hiç gelmeseydinHello kiti, bye bye kiti
ByeeeHello kiti, bye bye kiti
Iste nediceksin yavvvv doktor var yaaa bende buna kiziyorum hanimlar bakın hamilemiyim bariz belli isteSabah okudum yine yeni bir konu.
Testini ve kan sonucunu atmış, bariz kırmızı çıkmış testi de, anlamaması mümkün değil
Zor tuttum kendimi yazmamak için
Ateş almayamı geldin de gidiyonHello kiti, bye bye kiti
Onlar mikemmel anne olma yolunda olanlar yasocumSabah okudum yine yeni bir konu.
Testini ve kan sonucunu atmış, bariz kırmızı çıkmış testi de, anlamaması mümkün değil
Zor tuttum kendimi yazmamak için
Hayırlı Cumalar elticimHayırlı Cumalar
Gunaydin hayırlı cumalar canimHayırlı Cumalar
Nevoşum sanada hayırlı cumalarHayırlı Cumalar
Olsun onlar daha önemliDers var selam verip kaçıyorum
Var evet,empati yoksunu insanlar çokProfillerde bile boyle seyleri goruyorum sinir oluyorum hamilemiyim testime bakin yada cocuk bezi dogum gunu herneyse yani bunlarin bile paylasimi beni üzerken evladi olmayanlari nasil uzmez yada hamilesin bebegim şunu istedi karnimda bunedir yahu cidden sinir bozucu ki ozel hayatta bunuda yapanlar var
Kolay gelsin askomDers var selam verip kaçıyorum
Gözüyle görse belki inanır
Genemi müge yoksa