- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Artik üzulmuyorum boyle insanlar hayatimdan cikmis diye ama aklima geliyoSende gavranını çevir
Gavranımın dostu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik üzulmuyorum boyle insanlar hayatimdan cikmis diye ama aklima geliyoSende gavranını çevir
Gavranımın dostu
Bekar mıydı acabaSenin arkadaş beyin terkmis E Elif_Eylul
Aynen hemsomSenin arkadaş beyin terkmis E Elif_Eylul
Üzülünecek biri değilmiş canımArtik üzulmuyorum boyle insanlar hayatimdan cikmis diye ama aklima geliyo
Muhtemelen evlidirBekar mıydı acaba
Yok kiz benim kizdan 2yas buyuk kizi oglanla oglanlar arkadastiBekar mıydı acaba
Senin için hayırlısı olmus hemsom ,öyle biri hayatında hiç olmasın daha iyiAynen hemsom
O zaman çocuğu olmuyorMuhtemelen evlidir
Böyle arkadaş düşman başına artıkAbla zaten kestim herseyimi 2seneyi gecti beni gorunce kafasini ceviriyo
Hee valla doğru dedinSende gavranını çevir
Gavranımın dostu
Kendi sana danışıp mı gebe kaldıYok kiz benim kizdan 2yas buyuk kizi oglanla oglanlar arkadasti
ÇıkkkkKendi sana danışıp mı gebe kaldı
Maşallah Torun sevmek için aya bile gidilir benim yok ama herhalde öyledirSağol hocam,kızım 5 senelik evli bide bebes var torun görmeye gideceğim kısmetse.
Böyle arkadaş düşman başına artıkAbla zaten kestim herseyimi 2seneyi gecti beni gorunce kafasini ceviriyo
Hee valla doğru dedinSende gavranını çevir
Gavranımın dostu
Kiz ben buna calisiyodum rica etti agladi iş buldum kendini duzeltti marka giyinmeye basladilar kıcini dondu sonraBende de vardı 1 adet böylesi
Onun hatası yüzünden işi bıraktım, şimdi uğraşıyorlar onunla
Üzülmeye değmiyor canımKiz ben buna calisiyodum rica etti agladi iş buldum kendini duzeltti marka giyinmeye basladilar kıcini dondu sonra
Aynen darısı sanada olsun hocam.Maşallah Torun sevmek için aya bile gidilir benim yok ama herhalde öyledir
Aman takmiyorum artikÜzülmeye değmiyor canım
Öyle bile olsa böyle davranmak çok acayipO zaman çocuğu olmuyor
Profillerde bile boyle seyleri goruyorum sinir oluyorum hamilemiyim testime bakin yada cocuk bezi dogum gunu herneyse yani bunlarin bile paylasimi beni üzerken evladi olmayanlari nasil uzmez yada hamilesin bebegim şunu istedi karnimda bunedir yahu cidden sinir bozucu ki ozel hayatta bunuda yapanlar varÖyle bile olsa böyle davranmak çok acayip