- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Rakı yoksa balıklar ağlarr ağlarrrrAynen hamsi yagda guzel oluyo yemezler yoksa ama raki balik nedir bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rakı yoksa balıklar ağlarr ağlarrrrAynen hamsi yagda guzel oluyo yemezler yoksa ama raki balik nedir bilmem
Aaaa sen balım degilsin tabikiO kişilikle alakalı hemso,sırf burçla değil,benim de yapım senin dediğin türe yakin,ama burcum Koç
Yok ablaya yapamiyorum bakma burda çenem düsükLaf söyleyene lafı çakacan sende,ben ki yıllar önce kayganamı ağlatan gelinim çok üstüme gelmişti etna yanardağı gibi lavlarımı saldım gitti.
Eşimede dedim ayrıca..
O yuzden balık yemiyorum ben de,ağlamasın diyeRakı yoksa balıklar ağlarr ağlarrrr
Burçlarla alakalı değil evet,bende teraziyim dengeli bilinir,oysaki ben dengeli dengesizimO kişilikle alakalı hemso,sırf burçla değil,benim de yapım senin dediğin türe yakin,ama burcum Koç
Yani,bilirim, abim terazi deBurçlarla alakalı değil evet,bende teraziyim dengeli bilinir,oysaki ben dengeli dengesizim
Sildim cogunu hemsom kiii dost dedigim beni hamileyim diye birakti ogunden beri kimseye guvenmemEn güzeli duymamak,seni üzmeye çalışanları yok farz etmek E Elif_Eylul ,en azından bunu yapabilirsin:)
Dost değilmiş işte,ben hayatıma kimseyi kolay almam, cunku güvenmem. Böylece uzulmemSildim cogunu hemsom kiii dost dedigim beni hamileyim diye birakti ogunden beri kimseye guvenmem
Gebesin diye miSildim cogunu hemsom kiii dost dedigim beni hamileyim diye birakti ogunden beri kimseye guvenmem
Iste dost sanmisim ogunden beri iyiyimDost değilmiş işte,ben hayatıma kimseyi kolay almam, cunku güvenmem. Böylece uzulmem
Canım bacım gelmiiiiiiişHocam günaydın nasılsın
En guzeli ,salla gitsinIste dost sanmisim ogunden beri iyiyim
Bazen yapamıyorsun onuda,arkadaşın eşin dostun olur yaparsında,aile ilişkilerinde çok olmuor mesafe koyacan onada.En güzeli duymamak,seni üzmeye çalışanları yok farz etmek E Elif_Eylul ,en azından bunu yapabilirsin:)
Yapmak zorundasın canısı yoksa çok üzerler insanı.Yok ablaya yapamiyorum bakma burda çenem düsük
Alkol kullanmıyorsun herhalde.O yuzden balık yemiyorum ben de,ağlamasın diye
Dengeli burç aslında,arada böyle dengesizlikler oluyor.Yani,bilirim, abim terazi de
Yasim kacmis nasil yapmisim bunu rahat rahat geziyomusuk 2tane cocugum zaten varmis o buyutcekto sankiGebesin diye mi
Neden
Yok ,kullanmıyorum:)Bazen yapamıyorsun onuda,arkadaşın eşin dostun olur yaparsında,aile ilişkilerinde çok olmuor mesafe koyacan onada.
Yapmak zorundasın canısı yoksa çok üzerler insanı.
Alkol kullanmıyorsun herhalde.
Dengeli burç aslında,arada böyle dengesizlikler oluyor.
Ona neymiş acabaYasim kacmis nasil yapmisim bunu rahat rahat geziyomusuk 2tane cocugum zaten varmis o buyutcekto sanki
Kız bu yüzden insan arkadaşını ya da dostunu üzer miYasim kacmis nasil yapmisim bunu rahat rahat geziyomusuk 2tane cocugum zaten varmis o buyutcekto sanki
Günaydınlar hocam bende iyiyim sağol herşey yolunda haftaya kızımın yanına gideceğim biraz kalıp döneceğim.Canım bacım gelmiiiiiiiş
Günaydıııııııınn Hanimcim.
İyiyim çok şükür. Sen napiyorsun geçenlerde aklıma düştün? Her şey yolundadır umarım. Özlemişim ya
Doğru dedin,bizim kız hatalı burdaKız bu yüzden insan arkadaşını ya da dostunu üzer mi
Niye danışmadın arkadaşına
Aldırsaydın hemen