Yağda mı, ızgarada mı yoksa buğulaman mı güzel oluyorHas ve has balik
Ben yagda guzel oluyom hamsiyim benYağda mı, ızgarada mı yoksa buğulaman mı güzel oluyor
Izgara der kesinYağda mı, ızgarada mı yoksa buğulaman mı güzel oluyor
Yağda dediBen yagda guzel oluyom hamsiyim ben
Baslattimmi gene tartismayi ablaYağda dedi
Artık yapmazlar benimkilerBenim gibi söyleseydin, “yeter artık, size çocuk yapmayı yasaklıyorum” diye
Benim gibi söyleseydin, “yeter artık, size çocuk yapmayı yasaklıyorum” diye
Benim bir numara küçükle ayni ,o da 18Bende 18
Aynen diyetdesin diye ızgara demiştimBaslattimmi gene tartismayi abla
Safmı oda benim gibiBenim bir numara küçükle ayni ,o da 18
Abla ben hamsiyi tavada severim buyuk baliklari izgara yada buglama severimAynen diyetdesin diye ızgara demiştim
Yerim seni varyaSafmı oda benim gibi
Duygularını paylaşıyorum bebeğim...jenna hiç mutlu degil
Ben neden öyleyim donum çıksa vercem laf soyleseler aglarim birine bisey yapayim kazik yerimBalık ve safhiç saf balık görmedim
Hamsi dediğin yağda kızarır,bide telin içine koyup hafif sönmüş sobada pişirmişlerdi onun tadı süperdi.Abla ben hamsiyi tavada severim buyuk baliklari izgara yada buglama severim
İyi bari yalniz degilim demekDuygularını paylaşıyorum bebeğim...
Hocam günaydın nasılsınDuygularını paylaşıyorum bebeğim...
O kişilikle alakalı hemso,sırf burçla değil,benim de yapım senin dediğin türe yakin,ama burcum KoçBen neden öyleyim donum çıksa vercem laf soyleseler aglarim birine bisey yapayim kazik yerim
Aynen hamsi yagda guzel oluyo yemezler yoksa ama raki balik nedir bilmemHamsi dediğin yağda kızarır,bide telin içine koyup hafif sönmüş sobada pişirmişlerdi onun tadı süperdi.
Büyük balığı çipurada fırında yapıyorum bende,levrek varsa mısır ununa batırıp az yağda kızartıyorum.
Yanındada rakı varsa ohhhh değme keyfime
Laf söyleyene lafı çakacan sende,ben ki yıllar önce kayganamı ağlatan gelinim çok üstüme gelmişti etna yanardağı gibi lavlarımı saldım gitti.Ben neden öyleyim donum çıksa vercem laf soyleseler aglarim birine bisey yapayim kazik yerim