Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Bir gebenin günlüğü sayfası var ya ordan ovulasyon testi al bebiskom, onunla bir dene. Bari kendin takip etmiş olursun. Doktorun telefonla oynayanı mi hiç sevmem
ovu testim var bolca kuzu
Boşa zaman kaybetme iyi bir doktor bul
Yorumları iyiydi ama gününe denk gelmedim herhalde
Hadi geçmişler olsun canım
Sağ ol beBiTo
Görmedim bugün hiçgelmiş sayfada şimdi.

Bişi olmasa bari.

Naptın spiral çıkmış

Hadş bakamlım kurtuldun ondan da sonunda.
Sağ ol ablam

Bana akıl verir misiniz rica etsem? Tıkandım.
şimdi:

1) Çorlu Reyap kahraman Ülker Prof ve tüp bebek doktoru. Aşılama dedi ama şu an yapamıyoruz maddiyattan Ve eşim istemediği için. Orada yumurta takibi mi yaptırsam?
2) bugün gittiğim devlet hastanesini doktoru 19 sene sonra bir kadını tedavi ederek hamile kalmasına vesile olmuş. Adetin 10. Günü çağırdı. Ona mı gitsem?
3) eşimin velisi de burada özelde doktor. Pek anlaşamıyorum ben kendisiyle ama eşimle çok iyi anlaşıyorlar. Gittiğimde para bile vermiyorum çoğu zaman. Orada mı yumurta takibi yapsam?
4) bu ay sadece inofolic combi alıp kendimiz mi denesek?

enabızdan baktım da 4 kez klomen
5 kez duphaston
1 kez ovitrelle
3 kez progestan
2 kez primolut
4 kez dostinex kullanmışım bu zamana kadar. Artık farklı bir ilaç kullanmak istiyorum. Çok da yoruldum Doktora gidip gelmekten.

yumurta takibi için de 2-3 güne bir kontrole gitmek lazım. Çorlu hem maddi hem de müdürden izin konusunda beni zorlar ama eşim oraya gidelim (1 arkadaşım orada ikiz hamile kaldı) ameliyat sonrası belki ilaçları daha çok etki eder diyor. Ben bu ay adet tarihim şaştığı için kendim denemek istiyorum.

bilmiyorum. Çok kararsızım.

Bence bu ay doktora gitme kafanı rahatlat. Bu aralar sürekli doktordasın, inofolic ve ovulasyon testi ile kendin dene sonra doktora karar verebilirsin.

Icine sinmeyen doktora asla gitme çünkü hasta doktor ilişkisi çok önemli. Bu ozeldeki doktor eşinin arkadaşı olabilir ama sonuçta sen hoşlanmamışsın.

Samimi söyleyim bu konular hakkında hiç bilgim yok benim.
İlaçlar hakkında da bilgim yok,bu konuda karar verecek olan yine sensin diye düşünüyorum.
Arkadaşlar mutlaka fikir verirler sana.
Son olarak tüp bebek yada aşılamamı olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…