ovu testim var bolca kuzuBir gebenin günlüğü sayfası var ya ordan ovulasyon testi al bebiskom, onunla bir dene. Bari kendin takip etmiş olursun. Doktorun telefonla oynayanı mi hiç sevmem
Yorumları iyiydi ama gününe denk gelmedim herhaldeBoşa zaman kaybetme iyi bir doktor bul
Sağ ol beBiToHadi geçmişler olsun canım
Sağ ol ablamGörmedim bugün hiçgelmiş sayfada şimdi.
Bişi olmasa bari.
Naptın spiral çıkmış
Hadş bakamlım kurtuldun ondan da sonunda.
Bir daha dene en azından 1 ay dene bakalımovu testim var bolca kuzu
Yorumları iyiydi ama gününe denk gelmedim herhalde
Sağ ol beBiTo
Sağ ol ablam
Ovu testi sana şifa olur bebişim, kendi takibini kendin yap kafan rahat olsunovu testim var bolca kuzu
Sağ ol beBiTo
Sağ ol ablam
Sosyal'im bu hafta gelen yok 11 de kaldık.Bildiğim 3 tane daha varBilemedim tıkandım şuan
Yıllarca kulla ndım bende pek bir rahatoluyor :))ovu testim var bolca kuzu
Sağ ol beBiTo
Sağ ol ablam
Bu sefer azmı ola ak yoksa ben şoklardaSosyal'im bu hafta gelen yok 11 de kaldık.Bildiğim 3 tane daha var14 olur Tam senin sevdiğin gibi
Yeter ablam ya 14-15 bence çok iyiBu sefer azmı ola ak yoksa ben şoklarda
Abla zaten 2 senedir kullanıyorum aralıksızBir daha dene en azından 1 ay dene bakalım
PooffffOvu testi sana şifa olur bebişim, kendi takibini kendin yap kafan rahat olsun
Doktoru dedim:)Abla zaten 2 senedir kullanıyorum aralıksız
Pooffff
Belki sürprizler olurAynen bencede yeter yani
Her an herşey olablir buradaBelki sürprizler olur
Peki kazanan ilk 3 te olur muyum ki nevoşSosyal'im bu hafta gelen yok 11 de kaldık.Bildiğim 3 tane daha var14 olur Tam senin sevdiğin gibi
Bence bu ay doktora gitme kafanı rahatlat. Bu aralar sürekli doktordasın, inofolic ve ovulasyon testi ile kendin deneBana akıl verir misiniz rica etsem? Tıkandım.
şimdi:
1) Çorlu Reyap kahraman Ülker Prof ve tüp bebek doktoru. Aşılama dedi ama şu an yapamıyoruz maddiyattan Ve eşim istemediği için. Orada yumurta takibi mi yaptırsam?
2) bugün gittiğim devlet hastanesini doktoru 19 sene sonra bir kadını tedavi ederek hamile kalmasına vesile olmuş. Adetin 10. Günü çağırdı. Ona mı gitsem?
3) eşimin velisi de burada özelde doktor. Pek anlaşamıyorum ben kendisiyle ama eşimle çok iyi anlaşıyorlar. Gittiğimde para bile vermiyorum çoğu zaman. Orada mı yumurta takibi yapsam?
4) bu ay sadece inofolic combi alıp kendimiz mi denesek?
enabızdan baktım da 4 kez klomen
5 kez duphaston
1 kez ovitrelle
3 kez progestan
2 kez primolut
4 kez dostinex kullanmışım bu zamana kadar. Artık farklı bir ilaç kullanmak istiyorum. Çok da yoruldum Doktora gidip gelmekten.
yumurta takibi için de 2-3 güne bir kontrole gitmek lazım. Çorlu hem maddi hem de müdürden izin konusunda beni zorlar ama eşim oraya gidelim (1 arkadaşım orada ikiz hamile kaldı) ameliyat sonrası belki ilaçları daha çok etki eder diyor. Ben bu ay adet tarihim şaştığı için kendim denemek istiyorum.
bilmiyorum. Çok kararsızım.
Icine sinmeyen doktora asla gitme çünkü hasta doktor ilişkisi çok önemli. Bu ozeldeki doktor eşinin arkadaşı olabilir ama sonuçta sen hoşlanmamışsın.Bana akıl verir misiniz rica etsem? Tıkandım.
şimdi:
1) Çorlu Reyap kahraman Ülker Prof ve tüp bebek doktoru. Aşılama dedi ama şu an yapamıyoruz maddiyattan Ve eşim istemediği için. Orada yumurta takibi mi yaptırsam?
2) bugün gittiğim devlet hastanesini doktoru 19 sene sonra bir kadını tedavi ederek hamile kalmasına vesile olmuş. Adetin 10. Günü çağırdı. Ona mı gitsem?
3) eşimin velisi de burada özelde doktor. Pek anlaşamıyorum ben kendisiyle ama eşimle çok iyi anlaşıyorlar. Gittiğimde para bile vermiyorum çoğu zaman. Orada mı yumurta takibi yapsam?
5 kez duphaston
1 kez ovitrelle
3 kez progestan
2 kez primolut
4 kez dostinex kullanmışım bu zamana kadar. Artık farklı bir ilaç kullanmak istiyorum. Çok da yoruldum Doktora gidip gelmekten.
yumurta takibi için de 2-3 güne bir kontrole gitmek lazım. Çorlu hem maddi hem de müdürden izin konusunda beni zorlar ama eşim oraya gidelim (1 arkadaşım orada ikiz hamile kaldı) ameliyat sonrası belki ilaçları daha çok etki eder diyor. Ben bu ay adet tarihim şaştığı için kendim denemek istiyorum.
Samimi söyleyim bu konular hakkında hiç bilgim yok benim.Bana akıl verir misiniz rica etsem? Tıkandım.
şimdi:
5 kez duphaston
1 kez ovitrelle
3 kez progestan
2 kez primolut
Nasip canım 10 tanesi fasulye değil hangisi olursaPeki kazanan ilk 3 te olur muyum ki nevoşaz olsun öz olsun yeter