- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Bu sefer fasulyeler yokmu,ay nasıl sevindim nasıl sevindimmm şimdiNasip canım 10 tanesi fasulye değil hangisi olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer fasulyeler yokmu,ay nasıl sevindim nasıl sevindimmm şimdiNasip canım 10 tanesi fasulye değil hangisi olursa
Bende şans yok o belli de gerisini yaşayıp göreceğiz nevoşNasip canım 10 tanesi fasulye değil hangisi olursa
Var ablacım ama 10 kişi değil şimdilik 4-5 taneBu sefer fasulyeler yokmu,ay nasıl sevindim nasıl sevindimmm şimdi
Çak ortak şans olsa ilk beşe girerdikBende şans yok o belli de gerisini yaşayıp göreceğiz nevoş
Nasip bu sefer sunumuna güveniyorumBende şans yok o belli de gerisini yaşayıp göreceğiz nevoş
Pusuda yok ederiz onları hemenVar ablacım ama 10 kişi değil şimdilik 4-5 tane
Ben iki yarışmada yerlerde sürünüyordum, buna şükür edecek pozisyondayım cicemÇak ortak şans olsa ilk beşe girerdik
Inş bende güvenirim nevoşumNasip bu sefer sunumuna güveniyorum
Onlar alsa bile hakları yok direk size geçiyorPusuda yok ederiz onları hemen
Hadi inşaallahInş bende güvenirim nevoşum
Kendiniz deneyin bi kac ay hem dinlenmiste olursun. Olmazsa kendini toparlayip ozaman nereye gidecegine karar verirsin canim.Bana akıl verir misiniz rica etsem? Tıkandım.
şimdi:
1) Çorlu Reyap kahraman Ülker Prof ve tüp bebek doktoru. Aşılama dedi ama şu an yapamıyoruz maddiyattan Ve eşim istemediği için. Orada yumurta takibi mi yaptırsam?
2) bugün gittiğim devlet hastanesini doktoru 19 sene sonra bir kadını tedavi ederek hamile kalmasına vesile olmuş. Adetin 10. Günü çağırdı. Ona mı gitsem?
3) eşimin velisi de burada özelde doktor. Pek anlaşamıyorum ben kendisiyle ama eşimle çok iyi anlaşıyorlar. Gittiğimde para bile vermiyorum çoğu zaman. Orada mı yumurta takibi yapsam?
4) bu ay sadece inofolic combi alıp kendimiz mi denesek?
enabızdan baktım da 4 kez klomen
5 kez duphaston
1 kez ovitrelle
3 kez progestan
2 kez primolut
4 kez dostinex kullanmışım bu zamana kadar. Artık farklı bir ilaç kullanmak istiyorum. Çok da yoruldum Doktora gidip gelmekten.
yumurta takibi için de 2-3 güne bir kontrole gitmek lazım. Çorlu hem maddi hem de müdürden izin konusunda beni zorlar ama eşim oraya gidelim (1 arkadaşım orada ikiz hamile kaldı) ameliyat sonrası belki ilaçları daha çok etki eder diyor. Ben bu ay adet tarihim şaştığı için kendim denemek istiyorum.
bilmiyorum. Çok kararsızım.
Ben birde kk nin yarışmasında kazanmayı çok isterim nevoş çünkü çok harika hediyeler gönderiyorsunuzOnlar alsa bile hakları yok direk size geçiyor
Ben de bu kafadayım ama eşimin ameliyat sonrası ilaç muhabbeti kafamı karıştırıyorBence bu ay doktora gitme kafanı rahatlat. Bu aralar sürekli doktordasın, inofolic ve ovulasyon testi ile kendin dene sonra doktora karar verebilirsin.
acayip egoist tavırları var. Üst perdeden bakıyor insana. Sanki biz hiçbi şey bilmiyoruz tavırlarında ama gel gelelim yarın aşılama yapıcam desem eminim ki doktor parası asla almaz. atıyprum 1.500 ise aşılama sadece ilaç parası alır.Icine sinmeyen doktora asla gitme çünkü hasta doktor ilişkisi çok önemli. Bu ozeldeki doktor eşinin arkadaşı olabilir ama sonuçta sen hoşlanmamışsın.
abla en son çare tüpSamimi söyleyim bu konular hakkında hiç bilgim yok benim.
İlaçlar hakkında da bilgim yok,bu konuda karar verecek olan yine sensin diye düşünüyorum.
Arkadaşlar mutlaka fikir verirler sana.
Son olarak tüp bebek yada aşılamamı olacaksın.
Benimde 2 olacak bakalım,olmadı değişime giderim başka foto çeker yollarım bakcaz artıkBen iki yarışmada yerlerde sürünüyordum, buna şükür edecek pozisyondayım cicem
Sevdim bunuOnlar alsa bile hakları yok direk size geçiyor
Çocuğum hayırlısı olsun artık .Ben de bu kafadayım ama eşimin ameliyat sonrası ilaç muhabbeti kafamı karıştırıyor
acayip egoist tavırları var. Üst perdeden bakıyor insana. Sanki biz hiçbi şey bilmiyoruz tavırlarında ama gel gelelim yarın aşılama yapıcam desem eminim ki doktor parası asla almaz. atıyprum 1.500 ise aşılama sadece ilaç parası alır.
abla en son çare tüp
Ay yasnaz sen pro olmuşsun. Tebrik ederimKendiniz deneyin bi kac ay hem dinlenmiste olursun. Olmazsa kendini toparlayip ozaman nereye gidecegine karar verirsin canim.
İnşallah ablam. Daha fazla aratmadan versin RabbimÇocuğum hayırlısı olsun artık .
Amin inşallah ayşocumİnşallah ablam. Daha fazla aratmadan versin Rabbim
Sagol canim proluk eşimin ikramıAy yasnaz sen pro olmuşsun. Tebrik ederim
ben de dinlenmek istiyorum ama eşim ilk defa böyle istekli. Çok kararsızım. Sen bak dese kafam rahat olacak ama gidelim diyor. Çok şaşkınım
Pro olmuşsun hayırlı olsun:))Sagol canim proluk eşimin ikramı
Bak bence esinle konus bunu biraz dinlenmek istedigini soyle seni anlar bi kac ay beklersiniz bisey olmaz. Bende 6 ay once 3. Tup denememi yapmistim cok istemiyodum esim cok istiyo diye kabul etmistim ama bende azda olsa istek vardi sende benim gibiysen başlayin