- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Gelmiş ve buraya uğramamış mıGelmiş, profil mesajı paylaşmış. Spirali çıkartmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiş ve buraya uğramamış mıGelmiş, profil mesajı paylaşmış. Spirali çıkartmışlar
Doktordaydımalsem gelmedi mi
Ne oldu spiral çıktı mıDoktordaydım
Çıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. ÇıkarttıNe oldu spiral çıktı mı
Gelmiş ve buraya uğramamış mı
Hadi gözün aydın, Şimdi nolacak ayşoÇıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. Çıkarttı
İyi hadi geçmiş olsunÇıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. Çıkarttı
Vay utanmaz
Yoksa bizi beğenmiyor muVay utanmaz
Valla bana kalsa aşılama ya da tüp ama eşim istemiyor Yumurtlama takibi yapalım diyoruz. doktora söyledim adetin10. Günü gel dedi. kararsızım. Pek ilgilenmedi. Telefonla oynadı sürekli. 10. gün çağırdığı için de şaşırdım. Genelde 2-3. Günde çağırırlar ona göre ilaç verirlerHadi gözün aydın, Şimdi nolacak ayşo
Sağ ol aşkısıİyi hadi geçmiş olsun
Kesin öyleYoksa bizi beğenmiyor mu
Bir gebenin günlüğü sayfası var ya ordan ovulasyon testi al bebiskom, onunla bir dene. Bari kendin takip etmiş olursun. Doktorun telefonla oynayanı mi hiç sevmemValla bana kalsa aşılama ya da tüp ama eşim istemiyor Yumurtlama takibi yapalım diyoruz. doktora söyledim adetin10. Günü gel dedi. kararsızım. Pek ilgilenmedi. Telefonla oynadı sürekli. 10. gün çağırdığı için de şaşırdım. Genelde 2-3. Günde çağırırlar ona göre ilaç verirler
Sağ ol aşkısı
Boşa zaman kaybetme iyi bir doktor bulValla bana kalsa aşılama ya da tüp ama eşim istemiyor Yumurtlama takibi yapalım diyoruz. doktora söyledim adetin10. Günü gel dedi. kararsızım. Pek ilgilenmedi. Telefonla oynadı sürekli. 10. gün çağırdığı için de şaşırdım. Genelde 2-3. Günde çağırırlar ona göre ilaç verirler
Sağ ol aşkısı
Kesinlikle, ne biçim doktorBoşa zaman kaybetme iyi bir doktor bul
Hadi geçmişler olsun canımÇıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. Çıkarttı
Her ay önemliKesinlikle, ne biçim doktor
Ne olmuşYarışma kazandı diye mi yoksa
Görmedim bugün hiçgelmiş sayfada şimdi.alsem gelmedi mi
Bişi olmasa bari.Aynen kayısılar giderHayırlısı nasip artık
Naptın spiral çıkmışDoktordaydım
Hadş bakamlım kurtuldun ondan da sonunda.Çıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. Çıkarttı
Olanlar olmuşNe olmuş