Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Hadi gözün aydın, Şimdi nolacak ayşo 🤗
Valla bana kalsa aşılama ya da tüp ama eşim istemiyor 🤷🏻‍♀️ Yumurtlama takibi yapalım diyoruz. doktora söyledim adetin10. Günü gel dedi. kararsızım. Pek ilgilenmedi. Telefonla oynadı sürekli. 10. gün çağırdığı için de şaşırdım. Genelde 2-3. Günde çağırırlar ona göre ilaç verirler 🤷🏻‍♀️
İyi hadi geçmiş olsun😍🤗
Sağ ol aşkısı 😍

Valla bana kalsa aşılama ya da tüp ama eşim istemiyor 🤷🏻‍♀️ Yumurtlama takibi yapalım diyoruz. doktora söyledim adetin10. Günü gel dedi. kararsızım. Pek ilgilenmedi. Telefonla oynadı sürekli. 10. gün çağırdığı için de şaşırdım. Genelde 2-3. Günde çağırırlar ona göre ilaç verirler 🤷🏻‍♀️

Sağ ol aşkısı 😍
Bir gebenin günlüğü sayfası var ya ordan ovulasyon testi al bebiskom, onunla bir dene. Bari kendin takip etmiş olursun. Doktorun telefonla oynayanı mi hiç sevmem 🙈

Sağ ol aşkısı 😍
Boşa zaman kaybetme iyi bir doktor bul🤷🏼‍♀️

Görmedim bugün hiçgelmiş sayfada şimdi.
Aynen kayısılar gider🤷🏼‍♀️Hayırlısı nasip artık🤗
Bişi olmasa bari.
Naptın spiral çıkmış
Çıkarttım nevoşum. devlette bi doktora gittim. Anlatım. baktı. Normalmiş her şey ama çok kanama yapmış. Çıkartalım dedi. Al bunu al Al al al al dedim. Zaten dünden razıydım. Çıkarttı 🤭
Hadş bakamlım kurtuldun ondan da sonunda.

X