- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Sagol ablacimPro olmuşsun hayırlı olsun:))
Kırmızılarda yakıştıSagol ablacim
Doktorun tavırlarına katlanabilecek misin? Bunuda düşün. Ilaç muhabbeti ne orayı mi kaçırdım? Inofolic de yumurtayı gelistiriyo eğer onun icinse, ben çok faydasını gördüm yumurtlamadaBen de bu kafadayım ama eşimin ameliyat sonrası ilaç muhabbeti kafamı karıştırıyor
acayip egoist tavırları var. Üst perdeden bakıyor insana. Sanki biz hiçbi şey bilmiyoruz tavırlarında ama gel gelelim yarın aşılama yapıcam desem eminim ki doktor parası asla almaz. atıyprum 1.500 ise aşılama sadece ilaç parası alır.
abla en son çare tüp
Yaa cok cok tesekkur ederimKırmızılarda yakıştı
Böyle daha br havalı duruyor kırmızı renkYaa cok cok tesekkur ederimbende cok sevdim hep istiyodum kırmızılanmayı
Aslında seni strese sokuor ,bu iyi bişey değil ki senin için. Hem kafanı karıştıriyo hemde kendini suçlu hissedebilrsin o istiyo ben doktoru bu ay istemiyorum diyeAy yasnaz sen pro olmuşsun. Tebrik ederim
ben de dinlenmek istiyorum ama eşim ilk defa böyle istekli. Çok kararsızım. Sen bak dese kafam rahat olacak ama gidelim diyor. Çok şaşkınım
Öyle oldu evetBöyle daha br havalı duruyor kırmızı renk
Kesinlikle çok havalı oluyorÖyle oldu evet
o çorludaki doktora gidelim. Ameliyat sonrası vereceği ilaçlar işe yarayabilir diyor. İlaç muhabbeti o.Doktorun tavırlarına katlanabilecek misin? Bunuda düşün. Ilaç muhabbeti ne orayı mi kaçırdım? Inofolic de yumurtayı gelistiriyo eğer onun icinse, ben çok faydasını gördüm yumurtlamada
Aslında o konuda avantaj ameliyattaysa her doktorun verecegi ilaç işe yarar. Allah hayırlara çıkarsın ınş kuzum. Inofolic toz kullanırken yumurtayı çok iyi hissetmiştim olmamıştı ama en azından tepki vermisti şükür. Sen en iyisi bize söylediğin gibi bunları ona da söyle çünkü burada anne adayının ruh durumu daha önemli bu süreçteo çorludaki doktora gidelim. Ameliyat sonrası vereceği ilaçlar işe yarayabilir diyor. İlaç muhabbeti o.
inofolic toz kullandım ben kendim bi ara. O da vesile olmamıştı. Şimdi bir de combi deneyeyim diyorum. belki bu sefer vesile olur
Ortalığı yine mahvetmeye çalıştılar ama olmadıDün gelemedim gelseydim tesellş olurdum seninleBunlar hayırsız bekleme birşey
Aynen öyle edenin yanına kar kalmıyor şükürTutmaz ki,edein yanına kar kalır sadece
Benim yumurtlamada Problem yok ama yine de işte bunu da denedik demek olsunAslında o konuda avantaj ameliyattaysa her doktorun verecegi ilaç işe yarar. Allah hayırlara çıkarsın ınş kuzum. Inofolic toz kullanırken yumurtayı çok iyi hissetmiştim olmamıştı ama en azından tepki vermisti şükür. Sen en iyisi bize söylediğin gibi bunları ona da söyle çünkü burada anne adayının ruh durumu daha önemli bu süreçte
Kız ne yapacaksın bu kadar labneyiNevreste Ablaa pınara bunu gönder de anım hatrına bana da göndersin beyaz-labne falan Eki Görüntüle 2790259
Bunlar nereden çıktıNevreste Ablaa pınara bunu gönder de anım hatrına bana da göndersin beyaz-labne falan Eki Görüntüle 2790259
Boş olduğu aklıma gelmediKız ne yapacaksın bu kadar labneyi
Kutu mu biriktiriyorsun
Biriktirenleri biliyorum elticimBoş olduğu aklıma gelmedi
Yok abla içleri doluKız ne yapacaksın bu kadar labneyi
Kutu mu biriktiriyorsun