Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Kendiniz deneyin bi kac ay hem dinlenmiste olursun. Olmazsa kendini toparlayip ozaman nereye gidecegine karar verirsin canim.

Bence bu ay doktora gitme kafanı rahatlat. Bu aralar sürekli doktordasın, inofolic ve ovulasyon testi ile kendin dene sonra doktora karar verebilirsin.
Ben de bu kafadayım ama eşimin ameliyat sonrası ilaç muhabbeti kafamı karıştırıyor
Icine sinmeyen doktora asla gitme çünkü hasta doktor ilişkisi çok önemli. Bu ozeldeki doktor eşinin arkadaşı olabilir ama sonuçta sen hoşlanmamışsın.
acayip egoist tavırları var. Üst perdeden bakıyor insana. Sanki biz hiçbi şey bilmiyoruz tavırlarında ama gel gelelim yarın aşılama yapıcam desem eminim ki doktor parası asla almaz. atıyprum 1.500 ise aşılama sadece ilaç parası alır.
abla en son çare tüp

Çocuğum hayırlısı olsun artık .

Kendiniz deneyin bi kac ay hem dinlenmiste olursun. Olmazsa kendini toparlayip ozaman nereye gidecegine karar verirsin canim.
Ay yasnaz sen pro olmuşsun. Tebrik ederim

ben de dinlenmek istiyorum ama eşim ilk defa böyle istekli. Çok kararsızım. Sen bak dese kafam rahat olacak ama gidelim diyor. Çok şaşkınım

Ay yasnaz sen pro olmuşsun. Tebrik ederim

ben de dinlenmek istiyorum ama eşim ilk defa böyle istekli. Çok kararsızım. Sen bak dese kafam rahat olacak ama gidelim diyor. Çok şaşkınım
Sagol canim proluk eşimin ikramı

Bak bence esinle konus bunu biraz dinlenmek istedigini soyle seni anlar bi kac ay beklersiniz bisey olmaz. Bende 6 ay once 3. Tup denememi yapmistim cok istemiyodum esim cok istiyo diye kabul etmistim ama bende azda olsa istek vardi sende benim gibiysen başlayin

Pro olmuşsun hayırlı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…