Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Ayyyy maşaallah 🤩💓
Benim kızlarda öyle yakın olur mu acaba🤩
Ay abla senin demek ikizin var Allah yardımcın olsun annem çok zor büyütmüş anlatıp durur hep. Valla şöyle söyleyeyim sana annemin duaları kabul oldu bu şekilde dua edersen neden yakın olmasınlar🥰 Annem hep İnşallah ikizle evlenirsiniz derdi bizde yok ikiz olmasın ama akraba olur abi kardeş olur diyorduk çocuk aklıyla. Dua yerine gecmis resmen🤗 annem sürekli Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep yan yana olun derdi🥰

Mutfakta yoğurt mayalıcam, ısınmış süte bal kattım onu içiyorum. Diğer sütün de soğumasını bekliyorum mayalamak için. Bu da duşta. Bağırdı bana duştan “AÇMA ŞI SUYU AÇMA AÇMA AÇMAAAAAA” diye. Anam beynime bi kan sıçradı. Gittim açtım kapıyı, “NE SUYU, ne açması. Süt içiyorum oturduğum yerde” diye bağrındım ama harbiden bağrındım. Kendimden korktum. “Hiç mi açmadın” diye bağırdı. “hiç açmadım. Her duşta bana su muhabbeti yapıyorsun. Çıldırtma beni” dedim. vurdum kapıyı.

naletin başı ağrıyor diye tüm dünya herkese zehir olsun istiyor :KK34: :KK34: :KK34: :KK34:
Yaaa ayşom hala şu su muhabbetı devam edıyormu yahuu🙊🙊

Ay abla senin demek ikizin var Allah yardımcın olsun annem çok zor büyütmüş anlatıp durur hep. Valla şöyle söyleyeyim sana annemin duaları kabul oldu bu şekilde dua edersen neden yakın olmasınlar🥰 Annem hep İnşallah ikizle evlenirsiniz derdi bizde yok ikiz olmasın ama akraba olur abi kardeş olur diyorduk çocuk aklıyla. Dua yerine gecmis resmen🤗 annem sürekli Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep yan yana olun derdi🥰
Bende hep öyle dua ediyorum🤲🏼🤩🤭
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen🤩🤭
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar🤭
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş🤩🤲🏼

Çok farklı canım kardeş gibi değil Kardeşten de öte Sanki tek insanmışsın gibi ikizin olmasa Sen yarım kalacakmissn gibi hissediyorsun çok degiskk ya😂
Yaa cok ıyı bı duygu degılmı ayrıca senın ıcın cok daha guzrl aynı zamanda eltın cekısmesız bı eltı daha ne olsun:21::21:

Bende hep öyle dua ediyorum🤲🏼🤩🤭
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen🤩🤭
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar🤭
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş🤩🤲🏼
Çok şükür İnşallah senin de istediğin her şey gönlünce olur abla🥰 biz de ilkokulda ayrılmadık ama lisede ayrılmıştık nasiplerinde ne varsa o olsun

Aynı Biz ablacığım biz de çok kavga ederdik ama ayrılamazdık da😊
Seneye için bölüm seçtiler.Biri sayısal diğeri eşit ağırlık seçti.Sayısal seçen delirdi.
Sonra eşit ağırlık seçen tekrar sayısala döndü.Neredeyse halay çekecek🤣
Ama kavgada ediyorlar.
Aynı şeyleri beğeniyorlar.
İki zıt birey🤭

X