Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Süpersin canım bravo sana , benim matim kötü ordan kaybediyorum ,ben sozelciyim. Mat yapsam daha farklı olurdu. Mülakatta hep yüksek kapatiyo ,bu puan mülakatta girmeye bile yetmiyo . Daha yüksek almam lazım, 87 almam lazım en az. Imkansız değil belki ama ben matta sıkıntı yaşıyorum. Matim olsa belki bu puan 80di🙈
Kuzu ben de 82 ile mülakatla atandım ve kesinlikle torpilim yoktu. Ta İstanbul’a gittim mülakata. Ha babası, anası, dayısı İstanbul’da torpile yeten ve atandığımızda göğsünü gere gere torpil yaptırdığını söyleyen insan da vardı. Ben evlendim ve atandım. Yuva kurana Allah yardım etti herhalde 🤷🏻‍♀️ 2016 puanımla atandım bu arada. 2017’de de cuma günü düğün yaptım, cumartesi kafamı yıkadım, pazar kpssye girdim. o sene gene hiç çalışmamıştım ama aynı puanı aldım 81 miydi neydi. Biraz rahat olmak lazım galiba. çalışmamın verdiği rahatlık vardı bende biraz. Nasıl olsa çalışıyorum, kısmet diyordum.

Kocaeli
Sakarya
Bilecik
Yalova
kırklareli

Çanakkale bile Olabiir :KK70:

Hergün bunları konuşup tartışıyoruz :olamaz:
Memleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazır 😏
Gezme alanları desen, hallice mevcut. Alışveriş desen, ohoooo diyorum 🤣🤣
Ama pahalı 🙄

Memleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazır 😏
Gezme alanları desen, hallice mevcut. Alışveriş desen, ohoooo diyorum 🤣🤣
Ama pahalı 🙄
Sagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme için 😍❤️
Komşumu çalmaya çalışma :KK11:
Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersem :KK70:

Sagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme için 😍❤️

Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersem :KK70:
Covid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin :KK73:

Covid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin :KK73:
1-) Kocaeli
2-) Sakarya
3-) Yalova
4-) Kırklareli
5-) Bilecik
6-) Kütahya
7-) İstanbul

Liste hazır 🤣🤣

X