Valla yaaa. Bizde tekrar batıdan doğuya mı geleceğiz. Taşınması da ayrı dert. İnşallah olmaz böyle bişeyBiz 6-7yıl sonra çıkar zorlarlarsa emekli.olur diyordukAma 2-3 yıl sonra olabilirmiş.
Kızların 2 yıl sonra üniversite sınavı var,oğlanın 3 yıl sonra lise sınavıOna göre bakacağız artık
Ömrümüz dışarda geçti bir bırakmıyorlar
Aynen çok kötü olduBi bu eksikti
Geleceği görmüşBize pembiş gelin diyen kişi ermişti zaar
Bu yıl zorlamışlar canım yaza gidecekler carValla yaaa. Bizde tekrar batıdan doğuya mı geleceğiz. Taşınması da ayrı dert. İnşallah olmaz böyle bişey
Sürekli yenileniyoruz.Sık sık gelirsen alışırsınGeldim ay çok degismis buralar
Gelirim kuzum bundan sonra kuzumSürekli yenileniyoruz.Sık sık gelirsen alışırsın
Nevoş ben bu hafta katılmıyorum yaa belki gelecek hafta olur amaBu hafta seni daha iyi bekliyorum
Hemsooooo karla nasıl gidiyo aranizGeleceği görmüş
rica ederim canım. ben de çok eski değilim burgazda. başka bir ilçede yaşadım buraya atanana dek. eğitim düzeyi için bi şey diyemem bilmediğim için ama okul bazlı söylersem çok başarılı okulları varmış. duydum birçok defa. özel okul da sanırım 4 tane var. bahçeşehir, doğa ve yerel özeller filan. insan bakımından küçük istanbul gibi düşün. kırklareli daha yerel halkken burgaz insan bakımından daha karışık. fabrika ve sanayi çok var çünkü. iş imkanı çok yani. zaten çorlu desen 20 dk filan. sanayi bölgesi burası. sağlık yönü olarak, devlet hastanesi yeni yapıldı kırklarda da burgazda da, hatta kırklarda tıp fakültesi açılmış, hastane araştırma hastanesi olmuş diyorlardı. burgazda da yine 5 tane özel hastane var. kırklarda daha samimi ilişkiler kurarsın ama burgazda insanlar biraz lanet. biz kırklarda yaşadık bi 6 ay kadar ama öncesinde de git gel olarak 2-3 sene yaşadık, çok çevremiz vardı. öğretmedim o zaman. sokakta her veliye her öğrenciye selam veriyordum. burgazda öyle bi şey yok. herkes çalışıyor. 4 sene olacak buraya geleli daha çevre edinemedik doğru düzgünBenim için eğitim düzeyi, sosyal olarak gelişmişlik, sağlık yönü de önemli. Biz İstanbul dan Urfaya geldik. İnan burda bile bir zaman sonra tıkanıyorsun. Gidecek bi yer yok.
Aileler İstanbul da yaşıyor. İstanbul çevre illeri araştırıyoruz haliyle.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hadi ordan bizde yedikNevoş ben bu hafta katılmıyorum yaa belki gelecek hafta olur ama
Ne güzel anlatıyorsun sen öyle ayşo yaa, bana bursayı anlat deseler anlatamam bu kadarrica ederim canım. ben de çok eski değilim burgazda. başka bir ilçede yaşadım buraya atanana dek. eğitim düzeyi için bi şey diyemem bilmediğim için ama okul bazlı söylersem çok başarılı okulları varmış. duydum birçok defa. özel okul da sanırım 4 tane var. bahçeşehir, doğa ve yerel özeller filan. insan bakımından küçük istanbul gibi düşün. kırklareli daha yerel halkken burgaz insan bakımından daha karışık. fabrika ve sanayi çok var çünkü. iş imkanı çok yani. zaten çorlu desen 20 dk filan. sanayi bölgesi burası. sağlık yönü olarak, devlet hastanesi yeni yapıldı kırklarda da burgazda da, hatta kırklarda tıp fakültesi açılmış, hastane araştırma hastanesi olmuş diyorlardı. burgazda da yine 5 tane özel hastane var. kırklarda daha samimi ilişkiler kurarsın ama burgazda insanlar biraz lanet. biz kırklarda yaşadık bi 6 ay kadar ama öncesinde de git gel olarak 2-3 sene yaşadık, çok çevremiz vardı. öğretmedim o zaman. sokakta her veliye her öğrenciye selam veriyordum. burgazda öyle bi şey yok. herkes çalışıyor. 4 sene olacak buraya geleli daha çevre edinemedik doğru düzgün
yine öğretmenliğim tuttu, sayfalarca açıkladım
Sen inanmaHadi ordan bizde yedik
Gitmiyor hemso ,hiç yok ,yani yerlerde yok :)Hemsooooo karla nasıl gidiyo araniz
çenem çok düşüktü bir zamanlarNe güzel anlatıyorsun sen öyle ayşo yaa, bana bursayı anlat deseler anlatamam bu kadar
Aynen hemso içine içine yağıyor meretGitmiyor hemso ,hiç yok ,yani yerlerde yok :)
Kendine yağıyor evetAynen hemso içine içine yağıyor meret