Pembiş gelin olmam diye tutturmaO kadar düştüm yani
Herkes fasulye olacak, bana anca sıra gelecek
Olsun olsun üçümüz takılırızTey tey teyhalay başı nevoş olsun
Benim için eğitim düzeyi, sosyal olarak gelişmişlik, sağlık yönü de önemli. Biz İstanbul dan Urfaya geldik. İnan burda bile bir zaman sonra tıkanıyorsun. Gidecek bi yer yok.lüleburgaz'dayım bebeğim. kesinlikle yazın. kırklareli merkez tam bir memur kenti. kafa dinlersin, rahat yaşarsın, paran birikir, en önemlisi de gece 3'te bile korkmadan kadın olarak tek başına sokakta gezebilirsin. sakindir yani ama sıkılırsın. merkezde avm bile yok mesela ya da özel hastane 1 tane tıp merkezi var vb. lüleburgaz ise ilden daha büyük. imkanlar bir tık daha iyi. zaten en büyük ilçe. merkez nüfus 70 bin sanırım, burgaz 120 bin civarı. büyük şehirden gelince tabii ki yadırgayabilirsin doğal olarak. ama hangi kriter senin için önemli? mesela deprem riski en az olan bir il burası. taşlık yani. zemin sağlam. bu benim için çok önemli ya da gezmek istedin hafta sonu diyelim, lüleburgazı baz alıyorum edirne 40 dk, silivri 40 dk, tekirdağ yarım saat, istanbul işte 1.5 saat sürmez. her yere yakın yani.
Alışacağız aşkomPembelik bastıkça kaçıyorum askom
Amaaann bu olmadı işte
Benimde hep öyle
Bize pembiş gelin diyen kişi ermişti zaarİstemeden pembis olduk
Demeyenler utansın
O zaman Kocaeli’yi muhakkak liste başına alın canımBenim için eğitim düzeyi, sosyal olarak gelişmişlik, sağlık yönü de önemli. Biz İstanbul dan Urfaya geldik. İnan burda bile bir zaman sonra tıkanıyorsun. Gidecek bi yer yok.
Aileler İstanbul da yaşıyor. İstanbul çevre illeri araştırıyoruz haliyle.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
En mantıklısı galiba bizim içinO zaman Kocaeli’yi muhakkak liste başına alın canım
Bize ikinci şark çıkacak gibiEn mantıklısı galiba bizim için
Bu hafta seni daha iyi bekliyorumHelal be nevoş
Dogru eşimde diyor onuBize ikinci şark çıkacak gibi
Eğitimi olsun, sağlık olsun, gezme alanları olsun ve ailenize yakınlığı yönünden En mantıklısı. Ve çok gelişmiş bir şehirEn mantıklısı galiba bizim için
Bi bu eksiktiBize ikinci şark çıkacak gibi
Öyle canımEğitimi olsun, sağlık olsun, gezme alanları olsun ve ailenize yakınlığı yönünden En mantıklısı. Ve çok gelişmiş bir şehir
Biz 6-7yıl sonra çıkar zorlarlarsa emekli.olur diyordukDogru eşimde diyor onubide bu çıktı. Bizede çıkacakmış
Bizim doğu olacak olursaSen de gel