- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
bunlar hep öğretmenlik özlemi, birilerine bir şeyler anlatma arzusuIçinden rehber cıktı ayşem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar hep öğretmenlik özlemi, birilerine bir şeyler anlatma arzusuIçinden rehber cıktı ayşem
Yanlış biliyosan demek ki panpaBana yutturamazsın kanka ben seni bilirim
Ahh ınş kuzum yaaabunlar hep öğretmenlik özlemi, birilerine bir şeyler anlatma arzusu
İnşaallah canımGelirim kuzum bundan sonra kuzum
Ayşo benim de atanmam lazım yaabunlar hep öğretmenlik özlemi, birilerine bir şeyler anlatma arzusu
Sagol canımrica ederim canım. ben de çok eski değilim burgazda. başka bir ilçede yaşadım buraya atanana dek. eğitim düzeyi için bi şey diyemem bilmediğim için ama okul bazlı söylersem çok başarılı okulları varmış. duydum birçok defa. özel okul da sanırım 4 tane var. bahçeşehir, doğa ve yerel özeller filan. insan bakımından küçük istanbul gibi düşün. kırklareli daha yerel halkken burgaz insan bakımından daha karışık. fabrika ve sanayi çok var çünkü. iş imkanı çok yani. zaten çorlu desen 20 dk filan. sanayi bölgesi burası. sağlık yönü olarak, devlet hastanesi yeni yapıldı kırklarda da burgazda da, hatta kırklarda tıp fakültesi açılmış, hastane araştırma hastanesi olmuş diyorlardı. burgazda da yine 5 tane özel hastane var. kırklarda daha samimi ilişkiler kurarsın ama burgazda insanlar biraz lanet. biz kırklarda yaşadık bi 6 ay kadar ama öncesinde de git gel olarak 2-3 sene yaşadık, çok çevremiz vardı. öğretmedim o zaman. sokakta her veliye her öğrenciye selam veriyordum. burgazda öyle bi şey yok. herkes çalışıyor. 4 sene olacak buraya geleli daha çevre edinemedik doğru düzgün
yine öğretmenliğim tuttu, sayfalarca açıkladım
Görcez kanka şurda cumartesi gününe ne kaldıYanlış biliyosan demek ki panpa
Tamam canım sen bilirsinNevoş ben bu hafta katılmıyorum yaa belki gelecek hafta olur ama
Tobe bismillahGörcez kanka şurda cumartesi gününe ne kaldı
Kanka sen katılmadan olur mu yaTobe bismillah
Nevoş tamam dedi gördün mü dediyyyyTamam canım sen bilirsin
8 oy ile zirvede bırakıyorumKanka sen katılmadan olur mu ya
O da biliyor galiba numara yaptığınıNevoş tamam dedi gördün mü dediyyyy
Bakiyorum bebegimİnşaallah canım
Bu yarışma 4 hafta sürecek.3.yarışmayı yapıyoruz:)
Katılırsan 2.yarışmayı inceleyebilirsin.
Sandviç - Kanepeler - Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta
Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.An'ımız...www.kadinlarkulubu.com
YaralandımNevoş tamam dedi gördün mü dediyyyy
Zirve daha yükseklerde kanka bu sefer olur belki8 oy ile zirvede bırakıyorum
benden öğretmenlik geçti bebiş, artık hazırlanıp da kurumlar arası geçişle uğraşmamAhh ınş kuzum yaaa
otur 2 ders çalış, kk'daki yazışmalarınla atamıyorlar gülümAyşo benim de atanmam lazım yaa
burgaza gelirseniz bir kapınız var burada kırklara gelirseniz de ben gelirim yolum düştükçe.Sagol canım
Çok güzel anlatıyorsun.
Hayırlısı bakalım.
Nevoşa ne dediiiiiO da biliyor galiba numara yaptığını
Zirveye adım adım ilerliyorsunuzZirve daha yükseklerde kanka bu sefer olur belki
Katılır o abla duramaz biz yenilenler doymuyoruz çünküYaralandım