Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Gelirim kuzum bundan sonra kuzum
İnşaallah canım🤗😍
Bu yarışma 4 hafta sürecek.3.yarışmayı yapıyoruz:)
Katılırsan 2.yarışmayı inceleyebilirsin.

rica ederim canım. ben de çok eski değilim burgazda. başka bir ilçede yaşadım buraya atanana dek. eğitim düzeyi için bi şey diyemem bilmediğim için ama okul bazlı söylersem çok başarılı okulları varmış. duydum birçok defa. özel okul da sanırım 4 tane var. bahçeşehir, doğa ve yerel özeller filan. insan bakımından küçük istanbul gibi düşün. kırklareli daha yerel halkken burgaz insan bakımından daha karışık. fabrika ve sanayi çok var çünkü. iş imkanı çok yani. zaten çorlu desen 20 dk filan. sanayi bölgesi burası. sağlık yönü olarak, devlet hastanesi yeni yapıldı kırklarda da burgazda da, hatta kırklarda tıp fakültesi açılmış, hastane araştırma hastanesi olmuş diyorlardı. burgazda da yine 5 tane özel hastane var. kırklarda daha samimi ilişkiler kurarsın ama burgazda insanlar biraz lanet. biz kırklarda yaşadık bi 6 ay kadar ama öncesinde de git gel olarak 2-3 sene yaşadık, çok çevremiz vardı. öğretmedim o zaman. sokakta her veliye her öğrenciye selam veriyordum. burgazda öyle bi şey yok. herkes çalışıyor. 4 sene olacak buraya geleli daha çevre edinemedik doğru düzgün 🤷‍♀️

yine öğretmenliğim tuttu, sayfalarca açıkladım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sagol canım ❤️ 😍
Çok güzel anlatıyorsun.
Hayırlısı bakalım. 🤗

İnşaallah canım🤗😍
Bu yarışma 4 hafta sürecek.3.yarışmayı yapıyoruz:)
Katılırsan 2.yarışmayı inceleyebilirsin.

Bakiyorum bebegim

Ahh ınş kuzum yaaa 😍🤗
benden öğretmenlik geçti bebiş, artık hazırlanıp da kurumlar arası geçişle uğraşmam 🤷‍♀️
Ayşo benim de atanmam lazım yaa🤦‍♀️
otur 2 ders çalış, kk'daki yazışmalarınla atamıyorlar gülüm :confused:
Sagol canım ❤️ 😍
Çok güzel anlatıyorsun.
Hayırlısı bakalım. 🤗
burgaza gelirseniz bir kapınız var burada :KK36::KK36::KK36: kırklara gelirseniz de ben gelirim yolum düştükçe. :KK70:

X