- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
E benim hep böyle zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E benim hep böyle zaten
Aynen kanka hep bizi sayıklıyo kahretsin yaa yine çok güzelizBu kk da sadece biz asosyal diyo dediy diyo başka bişey demiyo Nevreste
Olsun çok yanyana sonuçta, bi yakınlık varYok kanka ben yengeçte kalıyom aslana geçememişim
Senin nasıldı canım ayarlarda seçilmiyormuBöyle kuzum
Benim Assos Mavisi ,bu beni boğduE benim hep böyle zaten
Olmuyor canim ,yokSenin nasıldı canım ayarlarda seçilmiyormu
Bende dedim pembiş olmuşBenim Assos Mavisi ,bu beni boğdu
Bu topuğin rengi değişmiş evvoş, herkeste aynı ama anasayfa bende sarı, onu seçmiştimSenin nasıldı canım ayarlarda seçilmiyormu
Var var kanka olmaz mıOlsun çok yanyana sonuçta, bi yakınlık var
Tey tey tey halay başı nevoş olsunAynen kanka hep bizi sayıklıyo kahretsin yaa yine çok güzeliz
Düzelir canım inşallah sıkma canınıOlmuyor canim ,yok
İstemeden pembis oldukBende dedim pembiş olmuş
Unutursam kalbim kurusun askoson 4
helal be kanki
annemle babamın evlilik yıl dönümü
ilk defa 30 olucam. çok heyecanlıyım
Kaliciymis galiba kuzu,bakalımDüzelir canım inşallah sıkma canını
Benim hep aynı, pudra ve pembe tonları. Üst kapak gül kurusuBu topuğin rengi değişmiş evvoş, herkeste aynı ama anasayfa bende sarı, onu seçmiştim
Herkesin derdi başka anacım sarı fenaymışBu topuğin rengi değişmiş evvoş, herkeste aynı ama anasayfa bende sarı, onu seçmiştim
o kadar da değilUnutursam kalbim kurusun asko
Sen değişmemişsin demek yasi, benim sarıydı her yeri ama dün gece bu topik pembe olduk ve öyle kalacakmış. Diğerleri sarı devamBenim hep aynı, pudra ve pembe tonları. Üst kapak gül kurusu
Amaaann bu olmadı işteKaliciymis galiba kuzu,bakalım
Benimde hep öyleBenim hep aynı, pudra ve pembe tonları. Üst kapak gül kurusu