Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım. Ben hep fitil olarak kullandığım için bilmiyorum ama öyle uyku hali yapıyormuş.

Canım nohutu kemik suyu ile haşlıyoruz ama iyice pişecek
Sonra bir tavaya yağ ekle biraz pul biber nohutları koy iki çevir
Sonra koy lavaşa üstüne nohut,soğan,yeşillik,patates kızartması

Neresinde yaşadınız? Sizin de mi tayindi? Antep’in güzel olan tek şeyi yemekleri, onun dışında bir numarası yok bence. Hele ki NOHUT BEN
Ben Karataş 2 de oturdum.
Eşim polis memuru
Ben ilk yıllar sevmedim ama çok geniş bir çevrem oldu sonra Ağlaya ağlaya geldik
Gezilecek yerleride güzelPiknik yerleri,müzeleri,tarihi mekanları

Canım nohutu kemik suyu ile haşlıyoruz ama iyice pişecek
Sonra bir tavaya yağ ekle biraz pul biber nohutları koy iki çevir
Sonra koy lavaşa üstüne nohut,soğan,yeşillik,patates kızartması
Eneeem biseycik yokmuş tamamdır abla çok sagol

Ben Karataş 2 de oturdum.
Eşim polis memuru
Ben ilk yıllar sevmedim ama çok geniş bir çevrem oldu sonra Ağlaya ağlaya geldik
Gezilecek yerleride güzelPiknik yerleri,müzeleri,tarihi mekanları
Şu an Karataş 2’de kaynanamgilde onlaynım ahshahhsh ama normalde İbrahimli’de oturuyorum. İstanbul Kadıköy’den sonra Antep... Neyse yine de çok şükür.

Şu an Karataş 2’de kaynanamgilde onlaynım ahshahhsh ama normalde İbrahimli’de oturuyorum. İstanbul Kadıköy’den sonra Antep... Neyse yine de çok şükür.
Ben Sağlıkçılar Sağlık Ocağının yanında oturdum.
Ben Doğuluyum zaten çok sorun olmadıİstanbul'dan sonra zor tabi

Orada kazanlarda pişiyor sabah fırınların önünde seyyarlar satıyor veya ona özel mekanlar var.Oralardan alıyorsun.
Baya meşhur demekay dışarıda yemeside daha keyiflidir amaYa burda bı ara eşim arkadaşı işyerine getirmiş yemiş güzel olmuş baya falan demişti bir ara deniyeyim nasıl biseymis demiştim bugünde önüme çıktı

Tabi canım dışarıda yemesi ayrı akşam eklediğim resimleri ben çektim.
Alıntı değil yani
Dene canım hatta bazı yerlerde eziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…