Çok geçmiş olsun canım. Ben hep fitil olarak kullandığım için bilmiyorum ama öyle uyku hali yapıyormuş.Yok bebeğim sormadım çünkü daha önce kullanmıştım günde 1 tane. o bile sallıyordu. Muhtemelen tansiyon düşürüyor diye düşünüyorum. eski kurumda kullanan arkadaşlar vardı, onlar da diyordu çok baş dönmesi ve uyku yapıyor diye. Bu sabah gitmedim işe. Öğlen gidicem
Evet.Antep'te misiniz?
Canım nohutu kemik suyu ile haşlıyoruz ama iyice pişecekAblayaa
Sarımı geri istiyom ben yaa donemiyozmu geri kendimiz
yakisir
Niye kiiiiz nasıl mutlu oluyonbundanmi
Allah ne verdiyse
Kurban oluruuum
Abla tarifin varmı ya
Çok geçmiş olsun kuzumRabbim korusun şifa versin inşallah
Neresinde yaşadınız? Sizin de mi tayindi? Antep’in güzel olan tek şeyi yemekleri, onun dışında bir numarası yok bence. Hele ki NOHUTBende 10 yıl yaşadım oradaAntepli sayılırım
Ben Karataş 2 de oturdum.Neresinde yaşadınız? Sizin de mi tayindi? Antep’in güzel olan tek şeyi yemekleri, onun dışında bir numarası yok bence. Hele ki NOHUTBEN
Geçmiş olsunYine kim bilir nereye çarptığım ama çarptığımı bile hatırlamadığım öyle ki morluktan dönüşmeye başlamış bir yeşillikEki Görüntüle 2784173
Eneeem biseycik yokmuş tamamdır abla çok sagolCanım nohutu kemik suyu ile haşlıyoruz ama iyice pişecek
Sonra bir tavaya yağ ekle biraz pul biber nohutları koy iki çevir
Sonra koy lavaşa üstüne nohut,soğan,yeşillik,patates kızartması
Şu an Karataş 2’de kaynanamgilde onlaynım ahshahhsh ama normalde İbrahimli’de oturuyorum. İstanbul Kadıköy’den sonra Antep... Neyse yine de çok şükür.Ben Karataş 2 de oturdum.
Eşim polis memuru
Ben ilk yıllar sevmedim ama çok geniş bir çevrem oldu sonraAğlaya ağlaya geldik
Gezilecek yerleride güzelPiknik yerleri,müzeleri,tarihi mekanları
Orada kazanlarda pişiyor sabah fırınların önünde seyyarlar satıyor veya ona özel mekanlar var.Oralardan alıyorsun.Eneeem biseycik yokmuş tamamdır abla çok sagol
Ben Sağlıkçılar Sağlık Ocağının yanında oturdum.Şu an Karataş 2’de kaynanamgilde onlaynım ahshahhsh ama normalde İbrahimli’de oturuyorum. İstanbul Kadıköy’den sonra Antep... Neyse yine de çok şükür.
Ben genelde bu mevkideki uzuvlarımı bulaşık makinesinin kapağına vuruyorumGeçmiş olsunBenimde oluyor canım Ne yaptım bilmiyorum sonra
Ben hiç bilmiyorumBen genelde bu mevkideki uzuvlarımı bulaşık makinesinin kapağına vuruyorum
Baya meşhur demekOrada kazanlarda pişiyor sabah fırınların önünde seyyarlar satıyor veya ona özel mekanlar var.Oralardan alıyorsun.
Bende hiç hatırlamamBen hiç bilmiyorum
Sevmedim bendeHala pembik
Tabi canım dışarıda yemesi ayrı akşam eklediğim resimleri ben çektim.Baya meşhur demekay dışarıda yemeside daha keyiflidir ama Ya burda bı ara eşim arkadaşı işyerine getirmiş yemiş güzel olmuş baya falan demişti bir ara deniyeyim nasıl biseymis demiştim bugünde önüme çıktı