- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Sanki suyu ısıt geliyorum diye anladım allah allahHaşla geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki suyu ısıt geliyorum diye anladım allah allahHaşla geliyorum
Hoşuna gitti bakıyorum nevoşVur canım ben bekliyorum
Canım benim
Evet sen beni beğeniyorsunHoşuna gitti bakıyorum nevoş
Seni gördüm,bomba oldumSelam yavrum nasılsın
Amin inşallah mekanı cennet olsuninan ki hiç görmedim annem,başın sağolsun Rabbim sana evlatlarına uzun ömür versin.İnan çok üzüldüm Mekanı cennet olsun.
AblayaaÇok şaşırdım
Sarımı geri istiyom ben yaa donemiyozmu geri kendimizBende lila
yakisirAraştırmacı gazeteci cantan
Niye kiiiiz nasıl mutlu oluyon bundanmiKız ne gömmesi ben aşırı mutlu oluyorum onları görünce
Allah ne verdiyseBakalım bu hafta ne çıkacak
Kurban oluruuumdikat et kendine perişim
Abla tarifin varmı yaBak bu Antep'in meşhur nohut dürümüEki Görüntüle 2783888 Eki Görüntüle 2783887
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim korusun şifa versin inşallahAğzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor
Dünya dönüyor sen ne dersen de nevoşalsem iyi misin?
Hadi gözün aydın canımBedava geldi bedavaaaa
Doktoruna sordun mu canım.Dünya dönüyor sen ne dersen de nevoş
Çok geçmiş olsunAğzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor
Yok bebeğim sormadım çünkü daha önce kullanmıştım günde 1 tane. o bile sallıyordu. Muhtemelen tansiyon düşürüyor diye düşünüyorum. eski kurumda kullanan arkadaşlar vardı, onlar da diyordu çok baş dönmesi ve uyku yapıyor diye. Bu sabah gitmedim işe. Öğlen gidicemDoktoruna sordun mu canım.
Sağol kuzucumHadi gözün aydın canım
Sağolasın canımAblayaa
Sarımı geri istiyom ben yaa donemiyozmu geri kendimiz
yakisir
Niye kiiiiz nasıl mutlu oluyon bundanmi
Allah ne verdiyse
Kurban oluruuum
Abla tarifin varmı ya
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim korusun şifa versin inşallah
Sağolasın kuzuÇok geçmiş olsun
Bilmiyoruz canım, öğleden sonra öğreneceğizyasminsay noldu ya? Ağzı yamulmuş yazmışsın kp için. Çok okuyamadım ama geçmiş olsun. İnşallah basit bir heyecan dalgalanmasıdır