Bendede cok oluyor morluklar ayşom ve bende hatırlamıyorum morarınca goruyorum beyaz tenlılerde olurmus genelde hassas tenliyizYine kim bilir nereye çarptığım ama çarptığımı bile hatırlamadığım öyle ki morluktan dönüşmeye başlamış bir yeşillikEki Görüntüle 2784173
Hem de nasıl... Allah’tan insanları iyi de çok sıkıntı olmuyor.Ben Sağlıkçılar Sağlık Ocağının yanında oturdum.
Ben Doğuluyum zaten çok sorun olmadıİstanbul'dan sonra zor tabi
Aynen beyazız hemen belli oluyorBendede cok oluyor morluklar ayşom ve bende hatırlamıyorum morarınca goruyorum beyaz tenlılerde olurmus genelde hassas tenliyiz
Ellerine sağlık abla nefis görünüyor vallaTabi canım dışarıda yemesi ayrı akşam eklediğim resimleri ben çektim.
Alıntı değil yani
Dene canım hatta bazı yerlerde eziyorlar.
Komşuluk pek yok ama arkadaş çevrem iyiydi benim.Hem de nasıl... Allah’tan insanları iyi de çok sıkıntı olmuyor.
Yok hazır festivalde almıştımEllerine sağlık abla nefis görünüyor vallausenmesem şimdi yapardım
Önümüzdeki hafta artık
Gıdım gıdım ilerliyor, 54 olsa da plaka ile kapatsamÖnümüzdeki hafta artık
Bu hafta zor oylama bitti gibi
Gece 12 de bitecek bakalımGıdım gıdım ilerliyor, 54 olsa da plaka ile kapatsam
Benimde öyle bu sıra kalorifer hep kapalıAra katta oturmak ne güzel, dışarda 70-80cm kar var, benim kombi kapalı dünden beri
Kısa kollu yetiyor
Jenna16 cancağzım da o yüzden istiyor rezidanstan ara katı
Bakalım bu ay kaç lira gelecekBenimde öyle bu sıra kalorifer hep kapalıAma merkezi olduğu için azda olsa gelir.
Pay ölçer var.
Aynen cancagizim,uyanıksporum benAra katta oturmak ne güzel, dışarda 70-80cm kar var, benim kombi kapalı dünden beri
Kısa kollu yetiyor
Jenna16 cancağzım da o yüzden istiyor rezidanstan ara katı
Belki değişir diyorum kuzu ,geliyorum ayniSevmedim bende
En az 350 gelir bizimBakalım bu ay kaç lira gelecek
Yine trip atıyordur