Canom seninki hangisiydi katıldın dimiDarisi bize insallah
Waaooww süper yaa , bu yetenek körelmemeli, hatta burda sayfası olsaCanım oda resim çizebildiğini bilmiyordu.Bir dönem çok sıkılıyordu.Ben onu hep dürterim
Resim yap dedim.Boya yok dedi.Dedim kara kalem başlaBaşladı bir kaç aydır yapıyor hatta bir sayfa açmış paylaşıyor.Covid bitsin kursa gidecek:)
Sağol canım:)Vayy bi geleydi tanışsaydık ellerine sağlık o zaman çizimler çok güzel
Yok canım sayfası, geçen bende söyledim sende paylaş diye:)Waaooww süper yaa , bu yetenek körelmemeli, hatta burda sayfası olsagerçi belki vardır bilmiyorum ama çok iyi gercekten
O 4.ye katılacak:)Canom seninki hangisiydi katıldın dimi
Herkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3. Haftamızda sona eriyor.
İlk mesajda hangi An kime ait hepsini paylaştım.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeğine sağlık
Yarışmamızda 3 kişi 1. sayılıyor ve 3 kişi ödül alacak:)
1. miz @Elalis 19 numaralı An'ımızın sahibiO daha önce 1. olduğu için bizim tabirimizle fasulye sayılıyor.Bu sebeple hak sonraki arkadaşa geçiyor.
1.mizyasminsay 6 Numaralı An'ımız
2. mizMargaret Hale 2 Numaralı Anımız
3. müzalsem 1 Numaralı An'ımız
Arkadaşları tebrik ediyoruz
alsem ayşo şeytanın bacağını kırdın beybitoo,elinden bi su ver bana tebrik ederim allah yemeyi nasip etsin inş
@Elalis
yasminsay
Margaret Hale
alsem
Tebrik ederim hepinizi afiyetle tüketin sürün sürün yiyin yapın bişeyler işte
@Elalis çıtır abla fasülye olmasaydın adamına sür diyecektim
Aaaaayyyyyy çok teşekkür ederim. İlk defa KK’de bi şey kazandım. Resmen Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre kendimi gerçekleştirdim
Ya ne güzel çizmiş ,çok başarılı , daha çok oy alabilirdi ama kadınlar kulübü üyelerinin seçimleri şaşırtıyor bazenÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
Hayırlı olsun tebriklerAaaaayyyyyy çok teşekkür ederim. İlk defa KK’de bi şey kazandım. Resmen Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre kendimi gerçekleştirdimçok teşekkür ederim. PC açayım da tek tek etiket yapayım oy vereneleri
Bende yedim, çay faslındayımAfiyet olsun ben yedim sodami iciyorum cayi demleyip sporumu yapcam
Afiyet olsun ben yedim
Ayşocan bu başlangıçAaaaayyyyyy çok teşekkür ederim. İlk defa KK’de bi şey kazandım. Resmen Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre kendimi gerçekleştirdimçok teşekkür ederim. PC açayım da tek tek etiket yapayım oy vereneleri
Çok iddialılar vardı canım.Onu bir şeyler yapsın diye zorluyorum.Evde çok zorlanıyor:)Ya ne güzel çizmiş ,çok başarılı , daha çok oy alabilirdi ama kadınlar kulübü üyelerinin seçimleri şaşırtıyor bazen
Geldin arada tanışırız ablaSağol canım:)
Yazmakta zorlanıyor.Biraz öğrense eskiden geliyordu:)
Anladım abla bol şans ozamanO 4.ye katılacak:)
Senin gibi bir kardeşi olduğu için o kadar şanslı ki nevoşÇok iddialılar vardı canım.Onu bir şeyler yapsın diye zorluyorum.Evde çok zorlanıyor:)
NeredeHerkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3. Haftamızda sona eriyor.
İlk mesajda hangi An kime ait hepsini paylaştım.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeğine sağlık
Yarışmamızda 3 kişi 1. sayılıyor ve 3 kişi ödül alacak:)
1. miz @Elalis 19 numaralı An'ımızın sahibiO daha önce 1. olduğu için bizim tabirimizle fasulye sayılıyor.Bu sebeple hak sonraki arkadaşa geçiyor.
1.mizyasminsay 6 Numaralı An'ımız
2. mizMargaret Hale 2 Numaralı Anımız
3. müzalsem 1 Numaralı An'ımız
Arkadaşları tebrik ediyoruz
Keşke gelse değişiklik olur:)Geldin arada tanışırız abla
Anladım abla bol şans ozaman
NereyeProfile bibaksaniza
Kazanmana çok sevindim canım, ağız tadıyla yiyin inşallah pınar beyazlarınızıAaaaayyyyyy çok teşekkür ederim. İlk defa KK’de bi şey kazandım. Resmen Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre kendimi gerçekleştirdimçok teşekkür ederim. PC açayım da tek tek etiket yapayım oy vereneleri
Sağol canım benimSenin gibi bir kardeşi olduğu için o kadar şanslı ki nevoş
Hayırlı olsun canım