Açıkladım canım :)Abla hepsini biliyorum hiç merak etmiyorumtebrik edeyim o zaman açıkladıysan
Sahimi ablaÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
Evet canım bu sıra hem çizim yapıyor hem yemek yapıyor.Pandemi insana neler yaptırıyor.Bende dedim sende katıl oda fikir olarak bunu bulmuş:)Sahimi abla
AnaaaaaÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
Diyorum ya Assosyal'in ikiziAnaaaaa
Ayyy neguzel iste oda katilmisDiyorum ya Assosyal'in ikizi
Darisi bize insallahalsem ayşo şeytanın bacağını kırdın beybitoo,elinden bi su ver bana tebrik ederim allah yemeyi nasip etsin inş
Aaaa sahi miiÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
1 sefer daha katılmıştı yıllar olduAyyy neguzel iste oda katilmis
Ama ben kukrimi bilemedimya
Vayy bi geleydi tanışsaydık ellerine sağlık o zaman çizimler çok güzelEvet canım bu sıra hem çizim yapıyor hem yemek yapıyor.Pandemi insana neler yaptırıyor.Bende dedim sende katıl oda fikir olarak bunu bulmuş:)
Olsunyaaa katilsin1 sefer daha katılmıştı yıllar olduArtık bir daha ne zaman katılırsa
Onun tarzı belli aslında:)
Canım yaaa biz kanka oluruz o zamanDiyorum ya Assosyal'in ikizi
Canım oda resim çizebildiğini bilmiyordu.Bir dönem çok sıkılıyordu.Ben onu hep dürterimAaaa sahi miianaa biz tanışalım ruhlarimiz aynı böyle yetenek sahiplerine hayranım nevoş
Bu sıra yemeğe sardı:)Olsunyaaa katilsin