Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahimi ablaÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
![]()
Evet canım bu sıra hem çizim yapıyor hem yemek yapıyor.Pandemi insana neler yaptırıyor.Bende dedim sende katıl oda fikir olarak bunu bulmuş:)Sahimi abla![]()
AnaaaaaÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
![]()
Diyorum ya Assosyal'in ikiziAnaaaaa![]()
Ayyy neguzel iste oda katilmisDiyorum ya Assosyal'in ikizi![]()
Darisi bize insallahalsem ayşo şeytanın bacağını kırdın beybitoo,elinden bi su ver bana
tebrik ederim allah yemeyi nasip etsin inş
![]()
Aaaa sahi miiÇizimin sahibini merak etmiştin gördün müKendisi benim kız kardeşim olur:)Ama 4.ye katılmıyor aynı senin gibi pes etti
![]()
1 sefer daha katılmıştı yıllar olduAyyy neguzel iste oda katilmis
Ama ben kukrimi bilemedimya![]()
Vayy bi geleydi tanışsaydık ellerine sağlık o zaman çizimler çok güzelEvet canım bu sıra hem çizim yapıyor hem yemek yapıyor.Pandemi insana neler yaptırıyor.Bende dedim sende katıl oda fikir olarak bunu bulmuş:)
Olsunyaaa katilsin1 sefer daha katılmıştı yıllar olduArtık bir daha ne zaman katılırsa
Onun tarzı belli aslında:)
Canım yaaa biz kanka oluruz o zamanDiyorum ya Assosyal'in ikizi![]()
Canım oda resim çizebildiğini bilmiyordu.Bir dönem çok sıkılıyordu.Ben onu hep dürterimAaaa sahi miianaa biz tanışalım ruhlarimiz aynı
böyle yetenek sahiplerine hayranım nevoş
![]()
Bu sıra yemeğe sardı:)Olsunyaaa katilsin![]()