E be sosyalim kaç dakikadır konuşuyoruz
Çok şükür miniğimİyi kaçırmadın nicki iyi bari
Keleş ablam sağolsun kazen abiye yaz dedi belki değiştirir yazdım oda değiştirdiNasıl ne zamanhadi gözün aydın evvoşum geri döndün hiç farketmedim ki
Çok ayip ediyorsun nevroşş kalbimi kırdınSen kim bunları yapmak kim
4. ye yap görelimÇok ayip ediyorsun nevroşş kalbimi kırdın
Bana haber verdi dünHaberim yok benim, bugün hiç görmedim
Buldunuz mu ben yokken?Şu 2 numaralı yatak sahnesi kimin yahu
İfrit oldum
Üzgün mü attım, yanlışlıkla olmuştur o. Çocuk durmuyor ki.
asddfahja Tahmin ettim de sorayım dedimÜzgün mü attım, yanlışlıkla olmuştur o. Çocuk durmuyor ki.
SenBuldunuz mu ben yokken?
Ben 21.yim.
Onu geçen hafta ben yaptım.Sonra foyam ortaya çıktıBen 21.yim.
Yarın tekme tokat girişirim ama o yatak senin çıkarsaBen 21.yim.
Kim olduğumuzu söylememiz yasak olmasa alt sıralarda olduğumu söylerdim ama yasak işte.Onu geçen hafta ben yaptım.Sonra foyam ortaya çıktıOndan yemezler
Sunum tarzını daha önce görmediğimiz için, çözemedikKim olduğumuzu söylememiz yasak olmasa alt sıralarda olduğumu söylerdim ama yasak işte.
Yatak sahnesi niye böyle mesele oldu yav, neden kimse pastırmalı karlıyı konuşmuyor? Benden başka herkes biliyor birinciyi herhalde.Yarın tekme tokat girişirim ama o yatak senin çıkarsa
KıyamamKim olduğumuzu söylememiz yasak olmasa alt sıralarda olduğumu söylerdim ama yasak işte.
İşte, burada kaldıkça arkadaşların sunumlarından kim olduklarını anlayacaksınYatak sahnesi niye böyle mesele oldu yav, neden kimse pastırmalı karlıyı konuşmuyor? Benden başka herkes biliyor birinciyi herhalde.