- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.607
Çıkmış abla ben görmemişim raporu artık bende AS liyimGünaydınlar yasocum
Minnoşum naptın doktorla görüşebildinmi,raporun çıktımı bari.
Minik hoşgeldin nasılsın ❤Çıkmış abla ben görmemişim raporu artık bende AS liyimmalum ilaca başladık tedavi cvp verirse vücut boyle devam edilecek ama ilerisi Ne olur bilmiyorum
Aynen evvosum, ayşe amanita şimdide merveAmin canım benim ❤ bende öyle canım demmeki gerekiyor herkeste farklı alsemde ondanmı olmuştu sanki
Rabbim şifa versin minikcanim, allah yardımcin olsun, dert verip derman aratmasin inşÇıkmış abla ben görmemişim raporu artık bende AS liyimmalum ilaca başladık tedavi cvp verirse vücut boyle devam edilecek ama ilerisi Ne olur bilmiyorum
Amin canım inşallah hayırlı haberler versinler tek tek inşallahAynen evvosum, ayşe amanita şimdide mervebaşkada gördüm sitede rabbim yardım etsin herkeslere
Şükür iyi diyelim iyi olsun sen naislsinMinik hoşgeldin nasılsın ❤
Sağol Allah razı olsun tüm hastalara insallahRabbim şifa versin minikcanim, allah yardımcin olsun, dert verip derman aratmasin inşçok geçmiş olsun minikcan
Sende sende tez zamanda inş melektosumAmin canım inşallah hayırlı haberler versinler tek tek inşallah
Allah iyilik sağlık versin canım benimŞükür iyi diyelim iyi olsun sen naislsin
E sen evva olmussunAllah iyilik sağlık versin canım benim❤ bende iyiyim çok şükür
EvetE sen evva olmussun
İyi kaçırmadın nicki iyi bari
Nasıl ne zaman
A007 minikcan