- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.875
- 43
Pastırma seven bir arkadaşımız var.Çokta zengin dolabı dolu ondan biliyorlarYatak sahnesi niye böyle mesele oldu yav, neden kimse pastırmalı karlıyı konuşmuyor? Benden başka herkes biliyor birinciyi herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastırma seven bir arkadaşımız var.Çokta zengin dolabı dolu ondan biliyorlarYatak sahnesi niye böyle mesele oldu yav, neden kimse pastırmalı karlıyı konuşmuyor? Benden başka herkes biliyor birinciyi herhalde.
Kim o zengin, borçlarımı ödeteyim hemenPastırma seven bir arkadaşımız var.Çokta zengin dolabı dolu ondan biliyorlar
Yarın göreceğizKim o zengin, borçlarımı ödeteyim hemen
Kim acabaPastırma seven bir arkadaşımız var.Çokta zengin dolabı dolu ondan biliyorlar
En zenginimizBak ben nohut koydum fakirim(Geçen hafta)Kim acaba
Kız sana gelene kadar beni bi adamdan tanıdılar,tabak çanak da yokYatak sahnesi niye böyle mesele oldu yav, neden kimse pastırmalı karlıyı konuşmuyor? Benden başka herkes biliyor birinciyi herhalde.
Öyle valla. Kimse o her yaptığın da pastırma varEn zenginimizBak ben nohut koydum fakirim(Geçen hafta)
Resim boyutun en uzun pcde en inceKız sana gelene kadar beni bi adamdan tanıdılar,tabak çanak da yok
Tabi tabi
Egzantrik fikirler perisisin, nasıl tanımayayımKız sana gelene kadar beni bi adamdan tanıdılar,tabak çanak da yok
Ona hiç dikkat etmemiştim hemşire iyi oldu duyduğumResim boyutun en uzun pcde en ince
Hepsinden farklıOna hiç dikkat etmemiştim hemşire iyi oldu duyduğum
Hiç sevmemÖyle valla. Kimse o her yaptığın da pastırma var
Bu hafta ne yapcan kim bilir. Everest e çık, yada her hangi bir dağaKız sana gelene kadar beni bi adamdan tanıdılar,tabak çanak da yok
Benim paraşüt fikrini yapsınBu hafta ne yapcan kim bilir. Everest e çık, yada her hangi bir dağa
Hele içinde biber koymuş. Saçta pişmiş lavaş da var. Ağzının tadını biliyor kimseHiç sevmem
Sac mühimHele içinde biber koymuş. Saçta pişmiş lavaş da var. Ağzının tadını biliyor kimse
Oda bir fikir imkanı olsa yapar vallaBenim paraşüt fikrini yapsın