- 28 Haziran 2011
- 59.336
- 149.729
Inş filizkomYazdim canim ama hala cevap gelmedi belki dinleniyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş filizkomYazdim canim ama hala cevap gelmedi belki dinleniyodur
İyi uykular yasoUykum geldi
Uyumiycumİyi uykular yaso
Histeroskopi olucaktı canım yanılmıyorsamOperasyon mu olacakti, noluyo yaa banada söyleyin
Haberim yok benim, bugün hiç görmedimHisteroskopi olucaktı canım yanılmıyorsam
Tamam uyumaUyumiycum
Hastaneden ciktigindan beri istifra etmis anca kalkmis simdi mesaj atti iyiyim aksama anca gelirim topige dediHaberim yok benim, bugün hiç görmedim
Bende görmedim canım öyle demişti dün bi ara yanlışta söylemiş olabilirim operasyonuHaberim yok benim, bugün hiç görmedim
Aaa gerçekten mi ,ınş iyidir bu aralar çok olan var gördüğüm kadarıylaHisteroskopi olucaktı canım yanılmıyorsam
Geçen kargo olayimiz vardiya telefonunu aldim oda benimkini merak ettimde ordan yazdi banadaAaa gerçekten mi ,ınş iyidir bu aralar çok olan var gördüğüm kadarıyla
Şimdi aydınlandık filizko sayendeGeçen kargo olayimiz vardiya telefonunu aldim oda benimkini merak ettimde ordan yazdi banada
İnşallah canım inşallah vesile olur bebeğine giden yolda bende son zamanlarda çok duydum canımAaa gerçekten mi ,ınş iyidir bu aralar çok olan var gördüğüm kadarıyla
Gelir aksama söyler bizde bilgilenirizŞimdi aydınlandık filizko sayende
İnşallah Rabbim verilen emekleri geri cevirmesin inşallahİnşallah canım inşallah vesile olur bebeğine giden yolda bende son zamanlarda çok duydum canım
Ilk defa bu kadar çok duydum bu aralar evvoşum, rabbim şifa versin herkeslere insİnşallah canım inşallah vesile olur bebeğine giden yolda bende son zamanlarda çok duydum canım
Amin perim amin zor süreçler bunlar rabbim kolaylaştırsın inşallah herkes içinİnşallah Rabbim verilen emekleri geri cevirmesin inşallah
Amin ins perisimİnşallah Rabbim verilen emekleri geri cevirmesin inşallah
Amin canım benim ❤ bende öyle canım demmeki gerekiyor herkeste farklı alsemde ondanmı olmuştu sankiIlk defa bu kadar çok duydum bu aralar evvoşum, rabbim şifa versin herkeslere ins