Hayvanat bahçesi gibi oldu ev,ne ararsan varYaaa yerim
Ne mutlu eloşumHayvanat bahçesi gibi oldu ev,ne ararsan var
Evin müsait ama:)Hayvanat bahçesi gibi oldu ev,ne ararsan var
Daha bi tane göremedikElalis abicim:) 3. madalyası olacak:)
Çoookkkkk hepsini mıncık mıncık seviyorum,eskiden bir lulu vardı hatırlıyor musun hemşirem,işte o benimCok tatlılar ya
Hemen 3 ayda olmuyor:)Daha bi tane göremedik
Yaaa mincik mincik bayılırımÇoookkkkk hepsini mıncık mıncık seviyorum,eskiden bir lulu vardı hatırlıyor musun hemşirem,işte o benim
Söylemesi ayıp 6.ama profil almıyormuş fazlasınıDaha bi tane göremedik
Bana göndersene benim ki boşSöylemesi ayıp 6.ama profil almıyormuş fazlasını
Böyle devam edersen olur niye olmasın:)Banane banane isyaaaaaannnnn
İnşaallah bakalım bu sefer olacak mı:)Nevreste abla verdiğimi 2 oyda güzel istikrarda devam ediyor İnşallah kırmızılık beni de bulur oylarimi hep 12'den vuruluyrum ama kenarda beklemedeyim ✌✌✌
Sevilmeyecek gibi değil hemsirem,minciklamakta haklisinÇoookkkkk hepsini mıncık mıncık seviyorum,eskiden bir lulu vardı hatırlıyor musun hemşirem,işte o benim
artık olsun yaaaİnşaallah bakalım bu sefer olacak mı:)
Hem de nasılNe mutlu eloşum
Coğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?Sizin branşınız nedir:)
Şans canım:)artık olsun yaaabebelerim ve ben bunj hak ediyoruz benim her oyum 3 kisilik ablaa haberin olsn
ne zamn belli olcek ablaaa sabirsizlandim simdi bak hissediyrm sankiii kirmiziliklar icinde uyanacagim bi sabahŞans canım:)
Yok aksine ben çok severim:)Benim kızlar sevmiyorCoğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?