Yarışmalar tamamen bitince olabilir canım.ne zamn belli olcek ablaaa sabirsizlandim simdi bak hissediyrm sankiii kirmiziliklar icinde uyanacagim bi sabah
Nefret ederdimCoğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?
anladim abla hayrlisi bakalmYarışmalar tamamen bitince olabilir canım.
Aa ben severdim notumda iyiydi o yüzden coğrafya cimiz da çok severdi beniCoğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?
29 olcam abla. Eklem romatizması va sedef varYaş kaç mirim dişler sağlam mı romatizman varmı
Aynen bende bayılırım:)Çokta iyiydi dersim:)Öğretmenimiz çok sertti:)Aa ben severdim notumda iyiydi o yüzden coğrafya cimiz da çok severdi benikulakları çınlasın ya
Benim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuBöyle bugün bir tuhaflık var ama anlamadım : )
Yaaa ortak yonlerimizden biri daha askomAynen bende bayılırım:)Çokta iyiydi dersim:)Öğretmenimiz çok sertti:)
Yazılıya sayfaları sadece çevirerek çalışırdım o kadar iyi öğrenirdik:)
Benim için öyle siz düşününBenim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuAbi, bi de Nevreste senden için şeker gibi adamdır diyor ama
Aynen aşkomYaaa ortak yonlerimizden biri daha askombende öyle birde okumaları hep bana yaptırırdi derste öğretmen o yüzden ben herseyi derste kapmış olurdum
Ben de usluyumBenim için öyle siz düşünün
11 yıldır ters bir şey olmadı niye bende usluyum
Sürekli her yerde adamı etiketleyip pro üyelik istiyordunBen de usluyum1 kere konuyu yanlış yere açtım diye, 1 kez de kendi varislerime ağzına mıçtığım yazdığım için banlandım geçenlerde evvanın profiterolü uğruna gittim. hatırlamaya çalışayım başka var mı yani büyük olaylar yok. Basit şeyler beni yaktı
Offff çok tatlı bu tam sevmelikHem de nasıl
Bahçede 1 golden daha var.evde de bu sakız hanım
Eki Görüntüle 2788035
Bide kuş
Sokaktan geçenleri de üşüyorlar diye eve alıyolar bazen offfff
Üzüldüm mavişim çok geçmiş olsun,bilseydim inan sormazdım latife amaçlı takıldım oysaki.29 olcam abla. Eklem romatizması va sedef var
Kocaman bir yüreği vardır.Benim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuAbi, bi de Nevreste senden için şeker gibi adamdır diyor ama
Ama onda da bi şey yok kiSürekli her yerde adamı etiketleyip pro üyelik istiyordun
Tamam adam sana bir şey dedi mi:)Ama onda da bi şey yok kiKüfür yok, hakaret yok.
Biz tanıştık bile kendisi ve kardeşiyle .Ama onda da bi şey yok kiKüfür yok, hakaret yok.
Ödülümü iste madalyama dokunmaBana göndersene benim ki boş
Demedi Allah varTamam adam sana bir şey dedi mi:)
Aaaaa ne güzel. Ben de çok istiyorum tanışmak. Yolunuz buralara düşerse beni arayın mutlaka yaaaaBiz tanıştık bile kendisi ve kardeşiyle .
Yok ablacım, anladım ben sıkıntı yokOffff çok tatlı bu tam sevmelik
Üzüldüm mavişim çok geçmiş olsun,bilseydim inan sormazdım latife amaçlı takıldım oysaki.
Kocaman bir yüreği vardır.