Yarışmalar tamamen bitince olabilir canım.ne zamn belli olcek ablaaa sabirsizlandim simdi bak hissediyrm sankiii kirmiziliklar icinde uyanacagim bi sabah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarışmalar tamamen bitince olabilir canım.ne zamn belli olcek ablaaa sabirsizlandim simdi bak hissediyrm sankiii kirmiziliklar icinde uyanacagim bi sabah![]()
Nefret ederdimCoğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?![]()
anladim abla hayrlisi bakalmYarışmalar tamamen bitince olabilir canım.
Aa ben severdim notumda iyiydi o yüzden coğrafya cimiz da çok severdi beniCoğrafya. Biliyorum lisedeyken en sevmediğiniz dersti değil mi?![]()
29 olcam abla. Eklem romatizması va sedef varYaş kaç mirim dişler sağlam mı romatizman varmı![]()
![]()
![]()
Aynen bende bayılırım:)Çokta iyiydi dersim:)Öğretmenimiz çok sertti:)Aa ben severdim notumda iyiydi o yüzden coğrafya cimiz da çok severdi benikulakları çınlasın ya
![]()
Benim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuBöyle bugün bir tuhaflık var ama anlamadım : )
Yaaa ortak yonlerimizden biri daha askomAynen bende bayılırım:)Çokta iyiydi dersim:)Öğretmenimiz çok sertti:)
Yazılıya sayfaları sadece çevirerek çalışırdım o kadar iyi öğrenirdik:)
Benim için öyle siz düşününBenim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuAbi, bi de
Nevreste senden için şeker gibi adamdır diyor ama
![]()
Aynen aşkomYaaa ortak yonlerimizden biri daha askombende öyle birde okumaları hep bana yaptırırdi derste öğretmen
o yüzden ben herseyi derste kapmış olurdum
![]()
Ben de usluyumBenim için öyle siz düşünün
11 yıldır ters bir şey olmadı niye bende usluyum![]()
Sürekli her yerde adamı etiketleyip pro üyelik istiyordunBen de usluyum1 kere konuyu yanlış yere açtım diye, 1 kez de kendi varislerime ağzına mıçtığım yazdığım için banlandım
geçenlerde evvanın profiterolü uğruna gittim. hatırlamaya çalışayım başka var mı
yani büyük olaylar yok. Basit şeyler beni yaktı
![]()
Offff çok tatlı bu tam sevmelikHem de nasıl
Bahçede 1 golden daha var.evde de bu sakız hanım
Eki Görüntüle 2788035
Bide kuş
Sokaktan geçenleri de üşüyorlar diye eve alıyolar bazen offfff![]()
Üzüldüm mavişim çok geçmiş olsun,bilseydim inan sormazdım latife amaçlı takıldım oysaki.29 olcam abla. Eklem romatizması va sedef var![]()
Kocaman bir yüreği vardır.Benim isabel şarkısını dinlerken aklıma geldi, hediye Edesim tuttuAbi, bi de
Nevreste senden için şeker gibi adamdır diyor ama
![]()
Ama onda da bi şey yok kiSürekli her yerde adamı etiketleyip pro üyelik istiyordun![]()
Tamam adam sana bir şey dedi mi:)Ama onda da bi şey yok kiKüfür yok, hakaret yok.
![]()
Biz tanıştık bile kendisi ve kardeşiyle .Ama onda da bi şey yok kiKüfür yok, hakaret yok.
![]()
Ödülümü iste madalyama dokunmaBana göndersene benim ki boş![]()
Demedi Allah varTamam adam sana bir şey dedi mi:)
Aaaaa ne güzel. Ben de çok istiyorum tanışmak. Yolunuz buralara düşerse beni arayın mutlaka yaaaaBiz tanıştık bile kendisi ve kardeşiyle .
Yok ablacım, anladım ben sıkıntı yokOffff çok tatlı bu tam sevmelik
Üzüldüm mavişim çok geçmiş olsun,bilseydim inan sormazdım latife amaçlı takıldım oysaki.
Kocaman bir yüreği vardır.