- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözemiyorsun ilginçBende şaşırdım, aslında bazı fikirler çok yaratıcı
Ben bu sefer hiç ama hiç uğraşmadım, Nevreste elticime yazdım ve hemen şipşak bir fotoğraf çektimİnşallah abla inşallah busefer senin vermene değecek bişey olur
Evet anladimBen bu sefer hiç ama hiç uğraşmadım, Nevreste elticime yazdım ve hemen şipşak bir fotoğraf çektim
Aynen öyle canımÇözemiyorsun ilginç
Ben dürteyim ne oldu
Yatak pozları şık ve orjinal görünüyor, kar zaten başlı başına çok güzel bir manzara sunuyor, ama ben de bazı sunumların az oy almasına şaşırdım, hem sunum ,hem görüntü iyi olan görseller var ama oyları çok düşük, ben kendim beklediğim gibi ,ortalardayım yine akşam görseller gelince tahmin etmiştim zaten, ama kafamda daha iyi alır dediğim düşük kalanlar ,bu kadar oy almaz dediğim yüksek alanlar var, kadınlar kulübü hatunlarına belli olmuyor gerçektenÇok güzel sunumlar vardı az oy aldılarYatak ve kar aldı
Ay çok mutlu olurumBen dürteyim ne oldu
Hep zaten şok oluyoruz neyaparsak yaranamiyoruz güzel sunumda cikarsak, öylesinede yapsak kk neye göre veriyo anlamış degilimYatak pozları şık ve orjinal görünüyor, kar zaten başlı başına çok güzel bir manzara sunuyor, ama ben de bazı sunumların az oy almasına şaşırdım, hem sunum ,hem görüntü iyi olan görseller var ama oyları çok düşük, ben kendim beklediğim gibi ,ortalardayım yine akşam görseller gelince tahmin etmiştim zaten, ama kafamda daha iyi alır dediğim düşük kalanlar ,bu kadar oy almaz dediğim yüksek alanlar var, kadınlar kulübü hatunlarına belli olmuyor gerçekten
Acaba neyaptin geneAy çok mutlu olurum
Yeni haftaya hazırlanıyordur, fikirleşeceklerAcaba neyaptin gene
Acaba neyaptin gene
Anladim onu acaba busfer çamasir makinasi üstündemi sunum yapcakYeni haftaya hazırlanıyordur, fikirleşecekler
Anladim tamam
Tam dediğin gibi ,ben katılmaya başlayalı 8 9 ay oldu, bazı kategorilerdeki 1.ler çok şaşırttı ,bazılarında kesin alır diye düşündüklerim aldı, ben de bazen öylesine sunum yaptım, daha çok oy aldım, bazen biraz daha uğraşarak yaptım, az oy aldımHep zaten şok oluyoruz neyaparsak yaranamiyoruz güzel sunumda cikarsak, öylesinede yapsak kk neye göre veriyo anlamış degilim
Kismet yaaa bu isler napalimTam dediğin gibi ,ben katılmaya başlayalı 8 9 ay oldu, bazı kategorilerdeki 1.ler çok şaşırttı ,bazılarında kesin alır diye düşündüklerim aldı, ben de bazen öylesine sunum yaptım, daha çok oy aldım, bazen biraz daha uğraşarak yaptım, az oy aldım
En alttakiler çok oy almaz deniyordu.Aman be tamam
Birşey deniyordum o oldu artık katılmam
Nevoşumsu biliyo
Aynen öyle canımKismet yaaa bu isler napalim
Bende şaşkınım mesela 11-12-17 nin sunumlar çok iyi ama oylar azO konuda şoktayımYatak pozları şık ve orjinal görünüyor, kar zaten başlı başına çok güzel bir manzara sunuyor, ama ben de bazı sunumların az oy almasına şaşırdım, hem sunum ,hem görüntü iyi olan görseller var ama oyları çok düşük, ben kendim beklediğim gibi ,ortalardayım yine akşam görseller gelince tahmin etmiştim zaten, ama kafamda daha iyi alır dediğim düşük kalanlar ,bu kadar oy almaz dediğim yüksek alanlar var, kadınlar kulübü hatunlarına belli olmuyor gerçekten