- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Bende şunu yap ne olacak dedimÇünkü kar var ortadaBen bu sefer hiç ama hiç uğraşmadım, Nevreste elticime yazdım ve hemen şipşak bir fotoğraf çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şunu yap ne olacak dedimÇünkü kar var ortadaBen bu sefer hiç ama hiç uğraşmadım, Nevreste elticime yazdım ve hemen şipşak bir fotoğraf çektim
Buralarda kalırsan 3 aya kalmaz çözersinHerkesin bir tarzı varBu millet nasıl biliyor fotoğraf sahiplerini bu kadar yav, benim dünyadan haberim yokmuş.
Artık buralardayım. Hem nasılsa Bursalı da çok.Buralarda kalırsan 3 aya kalmaz çözersinHerkesin bir tarzı var
Özellikle de Blue_Peri 'nin bir tarzı var ay ben de takılmasam içimde kalacaktıBuralarda kalırsan 3 aya kalmaz çözersinHerkesin bir tarzı var
Özellikle de Blue_Peri 'nin bir tarzı var ay ben de takılmasam içimde kalacaktı
Bende Bursalı sayılırım.Arkadaşlarım hep BursalıArtık buralardayım. Hem nasılsa Bursalı da çok.
KokoşÖzellikle de Blue_Peri 'nin bir tarzı var ay ben de takılmasam içimde kalacaktı
Ama üstüne gitmeden hırs yapmıyor
Bencede gercek olan biseyleri görmesiAma üstüne gitmeden hırs yapmıyor
Hadiyaaa nasil olcak tadi acaba bende firina kabak attimKarnabahar pizza yapıyorum.Aman diyet sen nelere kadirsin
Bilmem vallahi hamur yerine karnabaharHadiyaaa nasil olcak tadi acaba bende firina kabak attim
Karnibahari neyle karistirdin taban haline geldiBilmem vallahi hamur yerine karnabahar
Üstüne sucuk ama sucuk ben hazır kullanmam kendim yapıyorum.
Zeytin peynir,domates biberYağda yok sayılır.
İnş güzel olur benim menüm de çok sağlıklı bugün, kereviz çorbası, fırında somonBilmem vallahi hamur yerine karnabahar
Üstüne sucuk ama sucuk ben hazır kullanmam kendim yapıyorum.
Zeytin peynir,domates biberYağda yok sayılır.
Buharda az pişirdim.Sonra tülbentte suyunu sıktım.İçine 3 yumurta biraz peynir,pul biber, tuz,Hamur yaptım.Sonra tepsiye serdim.Karnibahari neyle karistirdin taban haline geldi
İnşaallah Afiyet olsunİnş güzel olur benim menüm de çok sağlıklı bugün, kereviz çorbası, fırında somon
Bende balık ızgara ve salataBuharda az pişirdim.Sonra tülbentte suyunu sıktım.İçine 3 yumurta biraz peynir,pul biber, tuz,Hamur yaptım.Sonra tepsiye serdim.
Biraz pişti.Sonra çıkarıp salça sürdüm üzerine malzemeleri koyup tekrar fırına
Takıl sende takıl canısı vurun kırbacıÖzellikle de Blue_Peri 'nin bir tarzı var ay ben de takılmasam içimde kalacaktı
Hepimizin bir tarzı var canım, anlaşılmaması mümkün değilTakıl sende takıl canısı vurun kırbacı
Ama herkes hemen seni bulduğunu yazıyor canım yaa, periyi hemen bulduk diyorlar bulunmayacak gibi değilsinTakıl sende takıl canısı vurun kırbacı