- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Nickname alt yazın yetiyor canım, sen dümdük olamazsınHerşey o değnekle başladı zatı busefer yok dupduzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickname alt yazın yetiyor canım, sen dümdük olamazsınHerşey o değnekle başladı zatı busefer yok dupduzummm
Görürsün abla inşallah tabi yine buseferde olmazsa nasipte yokmuş dicem olacağını sanmam da yinede tarzdan çıkmaya çalışcam bakalımDabi dabi
Mümkün değilŞuna söyle kokoslugunu atsin bitarafa
Ben ordan bulmadımResim boyutundan demek
Hadi bakalım bizi utandırGörürsün abla inşallah tabi yine buseferde olmazsa nasipte yokmuş dicem olacağını sanmam da yinede tarzdan çıkmaya çalışcam bakalım
Bana inanan biriİşte böyle sen perisin bi kere yaparsın
Öyle deme başında beni şeye sokma yaso sende dur gazliyom burda kendimi niye öyle diyonkineNickname alt yazın yetiyor canım, sen dümdük olamazsın
Hangi adamınAz süreydin bi yerlerine adamın
Kokoş olma diyorumBana inanan biri
Öyle deme başında beni şeye sokma yaso sende dur gazliyom burda kendimi niye öyle diyonkine
Bana inanan biri
Öyle deme başında beni şeye sokma yaso sende dur gazliyom burda kendimi niye öyle diyonkine
İnşallah çok istiyorum hele oy vermeyenler utansınHadi bakalım bizi utandır
Senin adamınHangi adamın
Olmuyor valla kuzu neysem yenilen pehlivan diyelim devamkeKokoş olma diyorum
Ama KK’nın huyu belli olmuyor
ÖpüjemBen ordan bulmadım
Egzantriklik göbek adın senin
Tabi ben bile vereceğimİnşallah çok istiyorum hele oy vermeyenler utansın
He adammı demişim pardonHangi adamın
YanaştımÖpüjem
Çok güzel sunumlar vardı az oy aldılarYatak ve kar aldıKokoş olma diyorum
Ama KK’nın huyu belli olmuyor
İnşallah abla inşallah busefer senin vermene değecek bişey olurTabi ben bile vereceğim
Bende şaşırdım, aslında bazı fikirler çok yaratıcıÇok güzel sunumlar vardı az oy aldılarYatak ve kar aldı