Gavranına kuvvet yasiiÇok şükür canım, çay faslındayım. Gavranımı kaldırmaya çok az kaldı
Banada vermedinizElticim sen neden bana vermedin
İbrahimli’de yaşıyorum, okulum da burada. Antep’te gidilecek her mekana gider gezerdim pandemiden önce. Arkadaş çevrem de var. Zaten insanlarla güzelleşiyor burada hayat. Ama yok, oralara alışan her türlü arıyor. En zoru da aile özlemi. Neyse ki eşimi seviyorum, dünyalar güzeli bir oğlum var. Şükredeyim.Güzel gelinimiz inşallah mutlu olur güzel anılar biriktirirsin Antep'te. Karataş , İbrahimli bir de o Valiliğin arka tarafı -adını unuttum- semt olarak Kadıköy' ü aratmaz. Harika yerler. Deniz özlemi çekersiniz en fazla.... Yaşamayı bilme becerisine sahipseniz her mekanda bir şeyler kesfedersiniz aslında...ben hazirci değilim meraklıyım, araştırırim... Siz de öyleyseniz gittiğiniz her yerde mutlu olursunuz.
Peki banaBanada vermediniz
Tek oy kullandımElticim sen neden bana vermedin
Günaydın canimGünaydın
Ben seni az buz çıkardım evvoşPeki bana
Çoook ayıpHele bana bana1 tane yok
Üzdüler poncik kalbimiÇoook ayıp
Sen yoksun cennam aradan çekilHele bana bana1 tane yok
Bizim gelin yaman çıktıDiyorum ya insanı iyidir de kültür farkı çok var. Daha doğrusu bizimkiler aşırı geleneksel. Alışana kadar üç yılım gitti. Siz Antep’te mi yaşıyorsunuz?
Ayrıca bunlarda ne var ki. Eltim Antepli, ben ondan daha çok Antepçe kelime bilirim. Şunları bile okumuşluğum vardır.
Sen bide bana bakHangi tabak kimin bilmiyoruz
Ama tahminlerimiz var
Az çok birbirimizin sunumlarını çözebiliyoruz
Ben burada en çok konuşanlardanım, ama oyum az
Sende onlara vermezsin olur biter canım, üzülmeÜzdüler poncik kalbimi
Oda tahmin ettin emin değilsin belkide yanlış kişiye verdinTek oy kullandım
Kazanmamış bir arkadaş olsun istedim
Çift oy bana uymadı elticim
Bebeğim kim üzdü ponçik kalbiniÜzdüler poncik kalbimi
Belki varım ,belkiiSen yoksun cennam aradan çekilbana bana evvagülüne
Sen bide bana bak