Urfa’yı görünce Antep’in toprağını öpesim geliyor. Sizin de Allah yardımcınız olsun.
Katıldıysanız kendizi belli ettinizBirbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Gunaydin cancagizimNasılsınız hanımlar
Çoğ iyi senNasılsınız hanımlar
Biz burda devamlı yarışan arkadaşlarız. Haliyle herkesin tarzını tabagını çanağını tanıyoruz. İsteyen istediğine oy verebilir.Birbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Bu sizin seçiminiz nereden seçilemeyeceğine karar verdiniz:)Birbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Hangi tabak kimin bilmiyoruzBirbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Yani,herkesin zevki başkaBu sizin seçiminiz nereden seçilemeyeceğine karar verdiniz:)
Aynen öyle:)Yani,herkesin zevki başka
Oy istemek denmesi yanlis en başta, kimse kimseden istemediHangi tabak kimin bilmiyoruz
Ama tahminlerimiz var
Az çok birbirimizin sunumlarını çözebiliyoruz
Ben burada en çok konuşanlardanım, ama oyum az
13Katıldıysanız kendizi belli ettiniz
Çok şükür canım, çay faslındayım. Gavranımı kaldırmaya çok az kaldıÇoğ iyi sen
Aynen kurallara aykırı bir şey yaptı kendini ifşa ettiKatıldıysanız kendizi belli ettiniz
Neden bana oy vermedin cancağzımOy istemek denmesi yanlis en başta, kimse kimseden istemedi
Direk açıkladı abla kendini zatenAynen kurallara aykırı bir şey yaptı kendini ifşa etti
Elticim sen neden bana vermedinNeden bana oy vermedin cancağzım
Vermeyen parmaklarimi kıracağım simdi cancagizimNeden bana oy vermedin cancağzım
Neyse bilmiyorduDirek açıkladı abla kendini zaten