Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Birbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Katıldıysanız kendizi belli ettiniz 🤷‍♀️

Birbirinden oy istemek kimin ne yaptığını belli etmesi yasak dendi ama bakıyorum burada muhabbet edenler 1.resme oy vermiş hep .Bende 1.oyu kendime verdim 2.oyu seçilemeyecek bir resme vereyim dedim .Bir baktım seçilemez dediğim en çok oy alanlardan .
Biz burda devamlı yarışan arkadaşlarız. Haliyle herkesin tarzını tabagını çanağını tanıyoruz. İsteyen istediğine oy verebilir. 🤷‍♀️

Bu sizin seçiminiz nereden seçilemeyeceğine karar verdiniz:)

Hangi tabak kimin bilmiyoruz🤷🏻‍♀️
Ama tahminlerimiz var😉
Az çok birbirimizin sunumlarını çözebiliyoruz😒
Ben burada en çok konuşanlardanım, ama oyum az 🤷🏻‍♀️

X