Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Setbaşi da güzel,benim en sevdiğim yer orası,keske bu tarafa gelebilseniz:)
Antep eşimin kutsalı. 😒 Bursa’yı seviyor ama oraya atanmak da zor bizim branşlarımız için.

Kısacası ben:

Eklentiler

• BE68ABF5-EEBF-417F-B905-ED913754AFB7.jpeg
    BE68ABF5-EEBF-417F-B905-ED913754AFB7.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 23
Biz dışarılı gelinleri sevik tama yoorum. Tavsiye etmicim deme edicin edicin ki herkes Antepli gelin olmanın heyrini görsün. :super:
Anlamını bilemediğin sözcük varsa gelinlik testinden zayıf aldın kuzum. :işsiz:
Diyorum ya insanı iyidir de kültür farkı çok var. Daha doğrusu bizimkiler aşırı geleneksel. Alışana kadar üç yılım gitti. Siz Antep’te mi yaşıyorsunuz?
Ayrıca bunlarda ne var ki. Eltim Antepli, ben ondan daha çok Antepçe kelime bilirim. Şunları bile okumuşluğum vardır. 😁

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 16
Hakkınızda hayırlısı olsun 🤩
Bende 4 yıl olacak urfada yaşıyorum. İstabul dan geldim. Sizi anlıyorum. Bir zaman sonra orada ki şartları arıyor insan :)
Urfa’yı görünce Antep’in toprağını öpesim geliyor. Sizin de Allah yardımcınız olsun. 😁

Turist olarak gidince çok güzel. İnsanları da iyidir. Ama Bursalı olup 10 sene Kadıköy’de oturduktan sonra Antep’te yaşamak... Neyse ağlamıyorum gözüme toz kaçtı. 😂
Güzel gelinimiz inşallah mutlu olur güzel anılar biriktirirsin Antep'te. Karataş , İbrahimli bir de o Valiliğin arka tarafı -adını unuttum- semt olarak Kadıköy' ü aratmaz. Harika yerler. Deniz özlemi çekersiniz en fazla.... Yaşamayı bilme becerisine sahipseniz her mekanda bir şeyler kesfedersiniz aslında...ben hazirci değilim meraklıyım, araştırırim... Siz de öyleyseniz gittiğiniz her yerde mutlu olursunuz.

X