- 24 Eylül 2018
- 99.032
- 296.022
- 698
Eline sağlık cancagizimOrciklerimin ilk kat bulamacı bulandıEki Görüntüle 2786470

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık cancagizimOrciklerimin ilk kat bulamacı bulandıEki Görüntüle 2786470
Bencede ben çok beğeniyorum sunumlarını çok şık![]()
İlk sunumu çok iyiydi ama karanlık olmuştu.Ondan sonra kalite çok yükseldi.Bende çok beğeniyorum ve mutlaka birinde kazanacak:)Yani pınar olmazsa diğerinde mutlaka:)
Ay ay ay dur azcik simarayimEvet abla kazanır o zaten mutlaka.
İyi olmuş hoş geldinGeldim askom, kardeşime uğradım, anca oldu![]()
Tarif yok ki, anam misali göz kararıEllerine sağlık canım tarif alalım![]()
Ben görememişim rapor çıkmış herşey benim tahmin ettiğim gibi ağrı olmamasina rağmen kalça da ödem ve iltihap çıktıGitmeden arayıp öğrenebilirdin raporun durumunu.
Umarım çıkmıştır boşa gitmemiş olursunuz.
Nişasta koyanlar var.Şeker neden koydun ne pekmezi:)Tarif yok ki, anam misali göz kararı
Pekmez
Su
Accuk toz şekeri kaynatıp, bulamaç yaptım. Cevizleri buladım![]()
Hosbuldum askomİyi olmuş hoş geldin![]()
Geçmiş olsun:)Ben görememişim rapor çıkmış herşey benim tahmin ettiğim gibi ağrı olmamasina rağmen kalça da ödem ve iltihap çıktı
Tescilli AS hastasiyim artık bu hastalıklarda ilk başlanan rutin ilaca başladık geç de olsa![]()
Tadı az geldi, un da koydum, nişasta daNişasta koyanlar var.Şeker neden koydun ne pekmezi:)
Ama ölçü yokTadı az geldi, un da koydum, nişasta da![]()
Ellerine sağlık canım. Bende yapmıştım bu yazOrciklerimin ilk kat bulamacı bulandıEki Görüntüle 2786470
Antep üzüm pekmeziNişasta koyanlar var.Şeker neden koydun ne pekmezi:)
Nasılsın neler yapıyorsunHosbuldum askom![]()
Ona şeker lazım olur:)bende dut var kalınca yazın pestil yaparım diyordumAntep üzüm pekmezi![]()
Benimde ölçüm yok ya ona güldümBulamaca ne ölçüsü![]()
Sağolasın canım, senin de ellerine sağlıkEllerine sağlık canım. Bende yapmıştım bu yaz![]()
Sağol ablaGeçmiş olsun:)
Ne olduğu bilindiğine göre tekrar geçmişler olsun canımBen görememişim rapor çıkmış herşey benim tahmin ettiğim gibi ağrı olmamasina rağmen kalça da ödem ve iltihap çıktı
Tescilli AS hastasiyim artık bu hastalıklarda ilk başlanan rutin ilaca başladık geç de olsa![]()